"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.5 C
Trikala

Στα Τρίκαλα ο Αλέξης Τσίπρας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Tα Τρίκαλα θα επισκεφθεί στο πλαίσιο των ανά την Ελλάδα περιοδειών του ο Πρόεδρος του Σύριζα . Ο Αλέξης Τσίπρας θα βρίσκεται στα Τρίκαλα την ερχόμενη Δευτέρα 19 Ιανουαρίου και θα πραγματοποιήσει περιοδεία με τους υποψήφιους βουλευτές. Σε αναμονή του προγράμματος από την Ν.Ε. αλλά σύμφωνα με πληροφορίες θα επισκεφθεί το δημαρχείο και θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου προς τα ΜΜΕ.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ο Σάκης Παπαδόπουλος στον προεκλογικό αγώνα του 2015
    Από τον αντιμνημονιακό Θεσσαλό Πολίτη Βάιο Φασούλα
    Όταν ένα πρόσωπο που εκτιμάς και εμπιστεύεσαι, που στα δρώμενα το τόπου του είναι πάντα παρόν, όπως αυτό του Σάκη Παπαδόπουλο, ανθρώπου άσπιλου από κάθε άποψη, καλλιεργημένο, αγωνιστή, προσωπικότητα μοναδική για ολόκληρο το νομό Τρικάλων, όταν λοιπόν όπως μαθαίνουμε δέχεται ευχές από επώνυμους και μάλιστα εκτός Τρικάλων ανθρώπους, τότε και το ανάστημα του μεγαλώνει και το ηθικό των φίλων του αυξάνεται όπως η αδρεναλίνη. Ζηλευτό άτομο! Ξεχωριστό˙ σαν άνθρωπος και γιατρός με απεριόριστη εκτίμηση σε επίπεδο πέραν του νομού. Δεν θα μπορούσε, αυτό το άτομο, να μένει απαθή και αδιάφορο από τα κακώς κείμενα του καιρού μας, τα οποία γνωρίσαμε μέσα από τις κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠαΣΟΚ κατά της διάρκεια της σαραντάχρονης τυραννίας.
    Η απόφασή του να πολιτευτεί ήταν αναμενόμενη για τους φίλους του και όχι μόνο της πόλης αλλά και για τους φίλους ολόκληρης της πεδινής και ορεινής περιοχής μας. Αναμφισβήτητα η απόφασή του έφερε μια ανακούφιση στο ξεχαρβαλωμένο περιβάλλον του νομού μας, το οποίο έχει ήδη εναποθέσει πολλές ελπίδες πάνω του.
    Ο βερμπαλισμός, η υποκρισία, το ψέμα και η λογοτεχνική αλληγορία είναι φαινόμενα ξένα, άγνωστα, περιττά και για τον ίδιο και για την τρικαλινή κοινωνία. Είμαστε βέβαιοι, εμείς οι φίλοι του πως η εκλογική του δύναμη-αποτέλσμα θα είναι υψηλών μεγεθών, ανάλογα με εκείνα του αναστήματος του ανθρώπου, του γιατρού, του αγωνιστή.
    Παρεμπιπτόντως δεν θα αποφύγουμε τον πειρασμό που μας τσουγκρίζει και μας θυμίζει την πανελλαδική απαξίωση των εν Ελλάδι κομμάτων. Ωστόσο τα δημοκρατικά ιδεώδη που εκπέμπει ο Σάκης Παπαδόπουλος ανατρέπουν αυτή την κατάρα και η ερχόμενη αλλαγή θα διαμορφώσει και τις πολιτικές της Αριστεράς, ολόκληρης της Αριστεράς κι αυτό το εννοούμε. Μιας γνήσιας Σοσιαλιστικής Αριστεράς που θα αποτρέπει κάθε μίασμα που «οραματίζεται» μια «κεντροαριστερά» τύπου Κλίντον, τύπου Σημίτη και λοιπόν «αριστεροφανών» ευρωπαίων και ελληνικών κομματικών εκτρωμάτων που διέλυσαν την Ελλάδα της δημοκρατίας, της ευημερίας, της προόδου. Ίσως ο Σύριζα αποτελέσει το εφαλτήριο για ένα πραγματικό νέο ξεκίνημα που θα γυρίσει για την Ελλάδα μια νέα σελίδα.
    Στο Σάκη Παπαδόπουλο και στο Σύριζα, αν και η νίκη είναι δεδομένη, ευχόμαστε κάθε επιτυχία
    «Ε.Ε.» Ελλάδα, Τρίκαλα, Ιανουάριος 12 2015 pelasgos@fasoulas.de http://www.fasoulas.de

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης