Στα Τρίκαλα σήμερα ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας  Σωκράτης Φάμελλος Reviewed by Momizat on . Επίσκεψη στον νομό Τρικάλων θα πραγματοποιήσει σήμερα Τετάρτη ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Ο  Σωκράτης Φάμελλος, θα επισκεφθεί την Φαρκαδ Επίσκεψη στον νομό Τρικάλων θα πραγματοποιήσει σήμερα Τετάρτη ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Ο  Σωκράτης Φάμελλος, θα επισκεφθεί την Φαρκαδ Rating: 0

Στα Τρίκαλα σήμερα ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας  Σωκράτης Φάμελλος

Στα Τρίκαλα σήμερα ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας  Σωκράτης Φάμελλος

Επίσκεψη στον νομό Τρικάλων θα πραγματοποιήσει σήμερα Τετάρτη ο Αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας. Ο  Σωκράτης Φάμελλος, θα επισκεφθεί την Φαρκαδόνα και την Πύλη όπου θα συναντηθεί με τους δημάρχους Θανάση Μεριβάκη και Κώστα Μαράβα και με τοπικούς φορείς όπου θα συζητήσουν για το για το θέμα διαχείρισης των υδάτων .

-Στις 12:30 θα επισκεφθεί το Δήμο Φαρκαδόνας, όπου θα έχει συναντήσεις με το Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή και θα συζητήσουν για το φράγμα Νεοχωρίτη.
-Στις 13:30 θα επισκεφθεί το Δήμο Πύλης και με το Δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους θα συζητήσουν για το φράγμα Πύλης και τη Μεσοχώρα.

Ήδη τα επιτελεία του Κώστα Μαράβα και του Θανάση Μεριβάκη έχουν ήδη έτοιμες τις προτάσεις που θα καταθέσουν στον υπουργό .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή