"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15 C
Trikala

Στα Τρίκαλα ο γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στα Τρίκαλα βρέθηκε χθες ο γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ και μέλος της ΔΑΚΕ, κ. Νίκος Κιουτσούκης όπου συναντήθηκε με τους Τρικαλινούς εκπροσώπους των σωματείων που πρόσκεινται στην ίδια παράταξη.

Ο κ. Κιουτσούκης επισκέφθηκε το τοπικό εργατοϋπαλληλικό κέντρο στο πλαίσιο των επαφών που διενεργεί η ΔΑΚΕ με τους εκπροσώπους της σε κάθε σωματείο, σε πανελλαδικό επίπεδο, σε μια προσπάθεια να καταγραφούν τα προβλήματα των εργαζομένων σε κάθε περιοχή, αλλά και τα όσα αντιμετωπίζουν οι συνδικαλιστές.

«Οι εργαζόμενοι βιώνουν μια σκληρή δοκιμασία που έχει επιβληθεί από την Τρόικα, στο πλαίσιο του Μνημονίου, δοκιμασία που συνεχίζεται και θα συνεχιστεί . Δε βλέπω κάτι θετικό για το μέλλον των εργαζομένων, εάν δεν αλλάξει η πολιτική που εφαρμόζεται από την Ε.Ε., έχοντας ως αποτέλεσμα να βιώνουν, όσα βιώνουν» ανέφερε ο γενικός γραμματέας της ΓΣΕΕ και πρόσθεσε . «ως συνδικαλιστικό κίνημα αντιμετωπίζουμε προβλήματα, καθώς υπάρχει μια συνολική απαξίωση των θεσμών στην Ελλάδα, κατά την άποψη μου, η απαξίωση προέρχεται από τα ίδια τα μνημόνια που απαξιώνουν το θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας, το ίδιο το Κοινοβούλιο και την Κυβέρνηση, και όπως ήταν αναμενόμενο αυτό συμπαρέσυρε και άλλους θεσμούς, όπως είναι και τα συνδικάτα».

DSC08932 DSC08929

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης