Στα Τρίκαλα ο Σταύρος Θεοδωράκης Reviewed by Momizat on . Με περιοδεία στη Θεσσαλία  συνεχίζει  ο Σταύρος Θεοδωράκης την προεκλογική  του εκστρατεία ενόψει των ευρωεκλογών. Μαζί του θα βρίσκονται υποψήφι Με περιοδεία στη Θεσσαλία  συνεχίζει  ο Σταύρος Θεοδωράκης την προεκλογική  του εκστρατεία ενόψει των ευρωεκλογών. Μαζί του θα βρίσκονται υποψήφι Rating: 0

Στα Τρίκαλα ο Σταύρος Θεοδωράκης

Στα Τρίκαλα ο Σταύρος Θεοδωράκης

Με περιοδεία στη Θεσσαλία  συνεχίζει  ο Σταύρος Θεοδωράκης την προεκλογική  του εκστρατεία ενόψει των ευρωεκλογών. Μαζί του θα βρίσκονται υποψήφιοι ευρωβουλευτές και στελέχη του Ποταμιού. Πρώτος σταθμός  του βαν  στο θεσσαλικό κάμπο είναι  τη Δευτέρα  8 Απριλίου τα Τρίκαλα. Θα συνεχίσει στην  Καλαμπάκα, την Καρδίτσα και τον Βόλο.Την Τρίτη στις 9 Απριλίου θα επισκεφθεί χωριά του νομού  και τη Λάρισα όπου θα δώσει συνέντευξη Τύπου και θα παραστεί στην εκδήλωση του Κινήματος  «Όλη η Ευρώπη ένα Ποτάμι».
Ο επικεφαλής του Ποταμιού  θα έχει  σε όλες τις περιοχές της Θεσσαλίας  συναντήσεις με  στελέχη του Κινήματος αλλά και παράγοντες της τοπικής κοινωνίας .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή