Στα Τρίκαλα ο ΧΟΡΟΣ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΩΝ του Γιώργου Χατζηστεργίου Reviewed by Momizat on . O Tρικαλινός συγγραφέας Γιώργος Χατζηστεργίου στις 24 Νοεμβρίου  παρουσιάζει ένα ακόμη βιβλίο του με τίτλο ΧΟΡΟΣ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΩΝ. Η εκδήλωση – συζήτηση γύρω από O Tρικαλινός συγγραφέας Γιώργος Χατζηστεργίου στις 24 Νοεμβρίου  παρουσιάζει ένα ακόμη βιβλίο του με τίτλο ΧΟΡΟΣ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΩΝ. Η εκδήλωση – συζήτηση γύρω από Rating: 0

Στα Τρίκαλα ο ΧΟΡΟΣ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΩΝ του Γιώργου Χατζηστεργίου

Στα Τρίκαλα ο ΧΟΡΟΣ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΩΝ του Γιώργου Χατζηστεργίου

O Tρικαλινός συγγραφέας Γιώργος Χατζηστεργίου στις 24 Νοεμβρίου  παρουσιάζει ένα ακόμη βιβλίο του με τίτλο ΧΟΡΟΣ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΩΝ.

Η εκδήλωση – συζήτηση γύρω από το καινούριο βιβλίο του συγγραφέα Γιώργου Μ. Χατζηστεργίου. θα γίνει την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου . 

Χορός μεταμφιεσμένων

Την εκδήλωση διοργανώνουν οι εκδόσεις “Αλεξάνδρεια” και το βιβλιοπωλείο “Τσιοπελάκος” . 

Ο Γιάννης Αθανασόπουλος , η Βίκυ Ιακωβάκη και η Βασιλένα Μητσιάδη συζητούν με τον συγγραφέα και το κοινό για τον έρωτα , τον χρόνο , την ελευθερία , τον θάνατο ….

 

Ο Γιώργος Μ. Χατζηστεργίου γεννήθηκε στα Τρίκαλα .

Σπούδασε Πολιτικός Μηχανικός στο ΕΜΠ και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία.

Διατηρεί στην Αθήνα Γραφείο Μελετών ειδικών τεχνικών έργων και είναι μέλος επιστημονικών επιτροπών του ΤΕΕ και του ΥΠΕΧΩΔΕ, καθώς και συγγραφέας των βιβλίων «ΣύνΕργον» με αντικείμενο τεχνολογικά και οικονομικά ζητήματα των κατασκευών.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή