"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.3 C
Trikala

Στα Τρίκαλα σήμερα ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Panoysis papastrgioy

O αναπληρωτής υπουργός προστασίας του πολίτη είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τους αστυνομικους , με τους πυροσβεστες , υπηρεσιακούς παράγοντες και τον δημαρχο , προκειμένου να ενημερωθεί αναλυτικά για θέματα αρμοδιότητάς του, που απασχολούν την τοπική κοινωνία.
“Η επίσκεψή μου στα τρικαλα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να ενημερωθώ για επιμέρους ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος, αλλά ιδιαίτερης σημασίας” ανέφερε ο Γιάννης Πανούσης .

panoysis
Ο κ. Πανούσης συνοδευόταν από τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης κ. Δημήτρη Αναγνωστάκη, τον αρχηγό της ΕΛΑΣ, αντιστράτηγο Δημήτρη Ταακνάκη, τον Γενικό Αστυνομικό Επιθεωρητή Βορείου Ελλάδος αντιστράτηγο Δημήτρη Σοφιό και τον διευθυντή του πολιτικού του γραφείου, κ. Βασίλη Μαστρογιάννη.
Παραβρέθηκε και η ηγεσία της ΑΣΔ Τρικάλων, με επικεφαλής τον αστυνομικό διευθυντή κ. Αθανάσιο Γραβάνη.
Panoysis dimarxeio

Με τη φράση του κ. Πανούση, ότι θα μπορούσε να υιοθετήσει τα Τρίκαλα, αλλά και ότι η πόλη μπορεί να αναδειχθεί σε πρότυπη για όλη τη χώρα, ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, στο Δημαρχείο Τρικκαίων. Με την ευκαιρία της διήμερης επίσκεψής του στη δυτική Θεσσαλία (ως κεντρικός ομιλητής σε εκδήλωση της ΣΕΦΑΑ Τρικάλων για τα 21 χρόνια λειτουργίας της), ο υπουργός βρέθηκε το πρωί στο Δημαρχείο.
Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Παπαστεργίου τον υποδέχθηκε, θέτοντας δύο ζητήματα: παλιό ζήτημα της ανταλλαγής οικοπέδων ανάμεσα στον Δήμο και την ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου, ο πρώτος να αποκτήσει ένα κεντρικό οικόπεδο (στην πλατεία του ΚΤΕΛ) και η δεύτερη να αποκτήσει χώρο για να στεγάσει δικό της κτήριο για της ανάγκες της Α.Δ. Τρικάλων.
Επίσης, ο Δήμαρχος Τρικκαίων ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία με το προσωπικό της ΑΔ Τρικάλων για τα ζητήματα ασφάλειας και τροχαίας, επισημαίνοντας την ανάγκη, να ενισχυθεί αυτή η συνεργασία σε ζητήματα καθημερινότητας, που απασχολούν τον πολίτη.
Συζητήθηκε το ζήτημα της επανασύστασης της Δημοτικής Αστυνομίας, με τον υπουργό να αναφέρει ότι, κατ’ αυτόν, θα πρέπει να αλλάξει όνομα, καθώς αστυνομία είναι μόνο η ΕΛ.ΑΣ. Ακόμη, έγινε ανταλλαγή απόψεων για τα θέματα της πολιτικής προστασίας και της ετοιμότητας των υπηρεσιών.
Επίσης, η συζήτηση επεκτάθηκε σε θέματα πολιτισμού (100 χρόνια Τσιτσάνης), τεχνολογίας (λεωφορεία χωρίς οδηγό – e-trikala) και αθλητισμού (σωρεία διακρίσεων σε υψηλό επίπεδο από τα τοπικά σωματεία), στα οποία ο Δήμος Τρικκαίων πρωτοστατεί στο πανελλήνιο.
Panoysis dimarxeio
Παρούσα στη διάρκεια της συνάντησης, ήταν η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτα Δριτσέλη.

Από την πλευρά του Δήμου Τρικκαίων παρέστησαν, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιχάλης Μπάρδας και οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Χρυσάνθη Γάλλου – Δαλκαφούκη, Βασιλένα Μητσιάδη, Χρήστος Αναστασίου, Χρυσόστομος Κυρίτσης, Γιάννης Κωτούλας.
Παρέστη, επίσης και ο τέως βουλευτής Τρικάλων της ΔΗΜΑΡ, κ. Γιώργος Κυρίτσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης