Στα Τρίκαλα στο κάστρο στα πεύκα του Αη Λιά Reviewed by Momizat on . Άψογη η φωτογράφιση του Σταύρου Τραγάνη στο Φρούριο. Το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο !!! Θα έλεγε κάποιος πως είναι η φωτογραφία αφιερωμένη προς Άψογη η φωτογράφιση του Σταύρου Τραγάνη στο Φρούριο. Το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο !!! Θα έλεγε κάποιος πως είναι η φωτογραφία αφιερωμένη προς Rating: 0

Στα Τρίκαλα στο κάστρο στα πεύκα του Αη Λιά

Στα Τρίκαλα στο κάστρο στα πεύκα του Αη Λιά

Άψογη η φωτογράφιση του Σταύρου Τραγάνη στο Φρούριο. Το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο !!! Θα έλεγε κάποιος πως είναι η φωτογραφία αφιερωμένη προς Αρβαντόβλαχους [ λόγω καταγωγής ] , προς Κυνηγούς [ λόγω προεδρίας στον Κυνηγετικό Σύλλογο ] προς το φοβερό και τρομερό πελατολόγιο [ επικεφαλής σε ένα από τα πιο μεγάλα λογιστικά γραφεία ] και σε όλο τον Τρικαλινό λαό.

Η συμμετοχή του Σταύρου Τραγάνη στο ψηφοδέλτιο της παράταξης “Η Θεσσαλία στην καρδιά μας” σηματοδοτεί την βασική θέση του Νίκου Τσιλιμίγκα , για μία νέα αναπτυξιακή και ελπιδοφόρα πορεία της Θεσσαλίας , με σχέδιο, γνώση, πείρα αλλά πάνω από όλα με διάθεση, αποτελεσματική εφαρμογή και υλοποίηση.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή