Στα Τρίκαλα συνεχίζονται οι μεγάλες μάχες πολυεθνικών – καταστηματαρχών Reviewed by Momizat on . Με «όπλο» την πλεονάζουσα ρευστότητά τους και στα Τρίκαλα οι πολυεθνικές ενέτειναν τον πόλεμο τιμών , σε αντίθεση, με την πλειονότητα των τοπικών επιχειρήσεων, Με «όπλο» την πλεονάζουσα ρευστότητά τους και στα Τρίκαλα οι πολυεθνικές ενέτειναν τον πόλεμο τιμών , σε αντίθεση, με την πλειονότητα των τοπικών επιχειρήσεων, Rating: 0

Στα Τρίκαλα συνεχίζονται οι μεγάλες μάχες πολυεθνικών – καταστηματαρχών

DSC00774

Με «όπλο» την πλεονάζουσα ρευστότητά τους και στα Τρίκαλα οι πολυεθνικές ενέτειναν τον πόλεμο τιμών , σε αντίθεση, με την πλειονότητα των τοπικών επιχειρήσεων, οι οποίες λόγω έλλειψης κεφαλαίων αναγκάστηκαν σε αναδίπλωση και συρρίκνωση της παρουσίας τους. Ωστόσο, οι Τρικαλινοί καταστηματαρχες όχι μόνο «δεν το έβαλαν κάτω», αλλά αντίθετα , διεκδικούν μερίδιο από την πίτα της αγοράς. Ο αγώνας όμως είναι άνισος , οι τιμές έχουν μεγάλη διαφορά .
DSC00773
Παρόμοια η κατάσταση και στη δημοτική αγορά των Τρικάλων όπου κρεοπώλες και κτηνοτρόφοι, κάνουν λόγο για αθέμιτο ανταγωνισμό αναφορικά με την πρακτική των πολυεθνικών και τα μεγάλα σούπερ μάρκετ που προβαίνουν σε επιθετικές προωθητικές κινήσεις στη “μάχη του οβελία” , ενώ διερωτώνται κατά πόσο είναι νόμιμη αυτή η τακτική.
DSC00794

Όπως επεσήμανε στην trikkipress καταστηματάρχης της δημοτικής αγοράς «παραμονές του Πάσχα πρέπει να υπάρχει έλεγχος στις τιμές, να πληροφορείται ο καταναλωτής για την προέλευση, τις ποσότητες, τα κόστη που διαμορφώνουν την τιμή».
DSC00792

DSC00795

DSC00791

Σχόλια (1)

  • sofia gerasopoulou

    Με δεδομένο ότι οι περισσότεροι είναι υπέρ της παραμονής μας στην ΕΕ, καθόλου δεν θα έπρεπε να ενοχλούνται από τα πολυεθνικά καταστήματα, η ελεύθερη αγορά και οικονομία αυτή είναι..

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας