"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.8 C
Trikala

Στα Τρίκαλα τα ενοίκια έχουν ανέβει στα ύψη

lafarm

Σχετικά άρθρα

H νέα κατοικία για πολλούς σημαίνει την αρχή μιας νέας περιπέτειας, καθώς είναι δύσκολο να αντέξουν τα υπέρογκα ποσά που ζητούν ιδιοκτήτες κατοικιών.

Το πρώτο «αγκάθι» για τους ενοικιαστές είναι η αύξηση των ενοικίων αμέσως μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας από την περιοχή μας.

Ο νόμος προσφοράς και ζήτησης λειτουργεί υπέρ των ιδιοκτητών. Οι μεσίτες τονίζουν ότι, για τους περισσότερους που επικοινωνούν αναζητώντας κατοικία, θεωρείται μεγάλη ευκαιρία αν βρεθεί κάποιο ακίνητο.

Oι ενοικιαστές ζητούν πολλά λεφτά για λίγα τετραγωνικά κατοικίας και με σπίτια που είναι κατασκευασμένα πολλές δεκαετίες πριν.

Όσοι βρίσκονται σε αναζήτηση διαμερίσματος προς ενοικίαση, συχνά βρίσκονται σε τέλμα, λόγω των πολύ υψηλών ζητούμενων τιμών, ειδικά σε σχέση με τις προδιαγραφές των κατοικιών. 

Το «ράλι» των τελευταίων ετών, τόσο στις τιμές πώλησης όσο και στις τιμές ενοικίασης, σε συνδυασμό με την ακρίβεια και μέχρι πρόσφατα και τον υψηλό πληθωρισμό, είχε ως αποτέλεσμα να αποκλειστεί ένα σημαντικό ποσοστό ανθρώπων από την απόκτηση κατοικίας.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης