Στα Τρίκαλα την Κυριακή ο Πάνος Καμμένος Reviewed by Momizat on . Στο Βόλο θα βρίσκεται σήμερα ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και υποψήφιος Ευρωβουλευτής του κόμματος κ. Νότης Μαυριάς. Θα συναντηθεί με Στο Βόλο θα βρίσκεται σήμερα ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και υποψήφιος Ευρωβουλευτής του κόμματος κ. Νότης Μαυριάς. Θα συναντηθεί με Rating: 0

Στα Τρίκαλα την Κυριακή ο Πάνος Καμμένος

Στα Τρίκαλα την Κυριακή ο Πάνος Καμμένος

Στο Βόλο θα βρίσκεται σήμερα ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» και υποψήφιος Ευρωβουλευτής του κόμματος κ. Νότης Μαυριάς. Θα συναντηθεί με την βουλευτή και υποψήφια Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του ψηφοδελτίου της. Θα περιοδεύσει στην αγορά και στις 12.30 το μεσημέρι θα κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους στην αίθουσα της Ένωσης Συντακτών (Φιλελλήνων- Δημητριάδος).

Το Σαββατοκύριακο θα περιοδεύσει στη Θεσσαλία ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος. Το Σάββατο το πρωί θα επισκεφθεί τον Αλμυρό, το Βελεστίνο και το Βόλο. Το απόγευμα θα μεταβεί στη Λάρισα. Την Κυριακή θα επισκεφθεί τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή