Στα Τρίκαλα την Τετάρτη 11 Ιουλίου ο Πάνος Καμένος Reviewed by Momizat on . Tα Τρίκαλα θα επισκεφθεί ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμένος . Με τον Γενικό Αρχηγό Στρατου της Κυπρου θα επισκεφθούν τ Tα Τρίκαλα θα επισκεφθεί ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμένος . Με τον Γενικό Αρχηγό Στρατου της Κυπρου θα επισκεφθούν τ Rating: 0

Στα Τρίκαλα την Τετάρτη 11 Ιουλίου ο Πάνος Καμένος

Στα Τρίκαλα την Τετάρτη 11 Ιουλίου ο Πάνος Καμένος

Tα Τρίκαλα θα επισκεφθεί ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας και Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμένος . Με τον Γενικό Αρχηγό Στρατου της Κυπρου θα επισκεφθούν την Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών όπου θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη με θέμα την βελτίωση και την κατασκευή νέων εγκαταστάσεων οι οποίες θα συνδράμουν στην εύρυθμη λειτουργία της Σχολής. Πιθανή ημερομηνία του Υπουργού Άμυνας – εκτός απροόπτου – η 11η Ιουλίου .

Σχόλια (1)

  • Δ.Μ. 11/10/1947

    Το “εκτός απροόπτου” που αναφέρετε στο άρθρο σας σχετικά με την επίσκεψη του Καμένου στη ΣΜΥ στις 11/7, σημαίνει μήπως ότι μπορεί να μην είναι Υπουργός μέχρι την ημερομηνία αυτή??? Εγώ δεν το πιστεύω, έχει γαντζωθεί στη καρέκλα ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ!!!!!!!!

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή