Στα Τρίκαλα την Τρίτη ο Γιάννης Ραγκούσης Reviewed by Momizat on . Στα Τρίκαλα θα βρίσκεται την ερχόμενη Τρίτη 3  Οκτωβρίου, ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς Γιάννης Ραγκούσης. Ο πρώην υπουργός θα έ Στα Τρίκαλα θα βρίσκεται την ερχόμενη Τρίτη 3  Οκτωβρίου, ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς Γιάννης Ραγκούσης. Ο πρώην υπουργός θα έ Rating: 0

Στα Τρίκαλα την Τρίτη ο Γιάννης Ραγκούσης

Στα Τρίκαλα την Τρίτη ο Γιάννης Ραγκούσης

Στα Τρίκαλα θα βρίσκεται την ερχόμενη Τρίτη 3  Οκτωβρίου, ο υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς Γιάννης Ραγκούσης.

Ο πρώην υπουργός θα έχει επαφές με τοπικά στελέχη, ενώ θα πραγματοποιήσει και την “παρθενική” του ομιλία στα Τρίκαλα στις 8 το βράδυ. 

Μιλώντας σήμερα στην TRT o πρώην υπουργός ανέφερε πως επέλεξε τα Τρίκαλα για την πρώτη του ομιλία εξαιτίας των ισχυρών δεσμών φιλίας που έχει με τοπικά στελέχη με τα οποία μαζί ξεκίνησαν την νέα προσπάθεια.

Η ομιλία του Γιάννη Ραγκούση θα γίνει στον κινηματογράφο στο πάρκο Ματσόπουλου .

Με την επίσκεψη του Γιάννη Ραγκούση ουσιαστικά ανοίγει ο κύκλος των επισκέψεων υποψηφίων για την ηγεσία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς στα Τρίκαλα .

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή