"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

26.5 C
Trikala

Τρίκαλα – “Α Φ Ω Ν Ο Ι , μπροστά στο πρόβλημα”

lafarm

Σχετικά άρθρα

FREEecomobility_vraveia

Σιωπηλή Διαμαρτυρία για την καταπάτηση του δικαιώματος ελεύθερης μετακίνησης και στην πόλη των Τρικάλων . Πρόσκληση στους συμπολίτες τους στέλνουν όλοι οι μαθητές που έλαβαν μέρος στην εκστρατεία , σε κάθε πόλη της χώρας, για να συμμετέχουν στην εκδήλωση διαμαρτυρίας, που θα γίνει το μεσημέρι της Κυριακής.

Για την πόλη των Τρίκαλων, η δράση θα υλοποιηθεί στις 12.00 το μεσημέρι της Κυριακής 26 Απριλίου και όλοι οι συμμετέχοντες θα σταθούν σιωπηλοί χωρίς να περπατούν για 10 λεπτά (12.00-12.10) μπροστά στους χώρους που έχουν επιλεγεί από τις ομάδες:

· η ομάδα ECOMOBILITY του 2ου Γυμνασίου Τρικάλων στο κτήριο που στεγάζεται το Δημοτικό Ωδείο και
· η ομάδα FREE MOBILITY του ΕΕΕΕΚ στο κτήριο που στεγάζεται ο ΟΤΕ.
Τα κτήρια έχουν επιλεγεί από τις ομάδες για την έλλειψη μέριμνας πρόσβασης για όλους.
Ecomobility
Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που πήγασε από τον εμποδισμό και την έλλειψη ελευθερίας μετακίνησης των πεζών που παρατηρείται στις πόλεις όλης της χώρας.

Η κατάληψη των πεζοδρομίων από τα αυτοκίνητα και το άπλωμα των εμπορευμάτων, τα τραπεζοκαθίσματα, η κακή τοποθέτηση της σήμανσης σε συνδυασμό με τις κολώνες στους δρόμους και τα διάφορα διακοσμητικά στοιχεία των καταστημάτων, προκαλούν δυσκολία έως και αδυναμία ελεύθερης πρόσβασης στο 50% του πληθυσμού της χώρας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης