Στα Τρίκαλα το βαν του “Ποταμιού” Reviewed by Momizat on . Η δεύτερη αποστολή του βαν του Ποταμιού ξεκινά το Σάββατο 10 Ιανουαρίου από τη Λαμία (στις 11:00 το πρωί) με προορισμό τα Φάρσαλα, τους Σοφάδες και την Καρδίτσα Η δεύτερη αποστολή του βαν του Ποταμιού ξεκινά το Σάββατο 10 Ιανουαρίου από τη Λαμία (στις 11:00 το πρωί) με προορισμό τα Φάρσαλα, τους Σοφάδες και την Καρδίτσα Rating: 0

Στα Τρίκαλα το βαν του “Ποταμιού”

Στα Τρίκαλα το βαν του “Ποταμιού”

Η δεύτερη αποστολή του βαν του Ποταμιού ξεκινά το Σάββατο 10 Ιανουαρίου από τη Λαμία (στις 11:00 το πρωί) με προορισμό τα Φάρσαλα, τους Σοφάδες και την Καρδίτσα.
Στις 11 Ιανουαρίου, το βαν θα βρίσκεται στο Μουζάκι (από τις 10:30) και θα συνεχίσει τη διαδρομή του με προορισμό την Πύλη, τη Λυγαριά και την Πηγή, για να καταλήξει στα Τρίκαλα.
Στις 12 Ιανουαρίου ο πρώτος σταθμός θα είναι στην Καλαμπάκα (στις 10:30 το πρωί) και στη συνέχεια θα κατευθυνθεί προς Φαρκαδόνα, Τύρναβο και Ελασσόνα.
Μέρα επιστροφής για τη δεύτερη αποστολή του βαν του Ποταμιού είναι η 13 Δεκεμβρίου, όπου το βαν ξεκινά από τον Βόλο, συνεχίζει στη Ν.Ιωνία, στη Ν. Αγχίαλο και στον Αλμυρό και πριν φτάσει στην Αθήνα κάνει στη Χαλκίδα την τελευταία του στάση.
Σας περιμένουμε γιατί “όλοι μαζί γινόμαστε Ποτάμι”.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή