"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.8 C
Trikala

Στα Τρίκαλα το Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης για Ε65 και Μεσοχώρα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Επίσκεψη στην Δυτική Θεσσαλία θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 30 Ιανουαρίου ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η επίσκεψη αναμένεται να ξεκινήσει από τα Τρίκαλα όπου αρχικά θα ενημερώσει τους τοπικούς παράγοντες της Δυτικής Θεσσαλίας για την θετική εξέλιξη που υπήρχε μετά την απόφαση της Ε.Ε. να δώσει έγκριση για τη συνέχιση του έργου προς την Εγνατία οδό.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ίσως επισκεφτεί και το φράγμα της Μεσοχώρας με σκοπό να τεθεί επί τάπητος το θέμα της λειτουργίας του, κάτι που είναι βαλτωμένο εδώ και χρόνια.

Ο πρωθυπουργός στην συνέχεια θα πάει στην Καρδίτσα, όπου θα επισκεφτεί με τους τοπικούς βουλευτές και τις αρμόδιες υπηρεσίες, έργα που έγιναν ή είναι σε εξέλιξη μετά τον ΙΑΝΟ.

Συγκεκριμένα, θα επισκεφτεί τα έργα στον ποταμό Καράμπαλη και ίσως και τον κόμβο Ραχούλας – Καστανιάς, στην θέση ΚΑΝΟΝΙΑ, ένα σημείο από το οποίο ξεκίνησε η μεγάλη καταστροφή που έπληξε την πόλη της Καρδίτσας.

Το πρωθυπουργό αναμένεται να συνοδεύουν ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας. Ο υπουργός Υποδομών Κώστας Καραμανλής, ο Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, βουλευτές της Θεσσαλίας, ο Περιφερειάρχης Κώστα Αγοραστός κ.λ.π.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης