Στα Τρίκαλα “υπάλληλος” Εφορίας, στον Βόλο “μέλος” θρησκευτικής οργάνωσης Reviewed by Momizat on . Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας εξιχνιάστηκε περίπτωση απάτης που διαπράχθηκε πριν από δεκαπέντε ημέρες σε Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας εξιχνιάστηκε περίπτωση απάτης που διαπράχθηκε πριν από δεκαπέντε ημέρες σε Rating: 0

Στα Τρίκαλα “υπάλληλος” Εφορίας, στον Βόλο “μέλος” θρησκευτικής οργάνωσης

Στα Τρίκαλα “υπάλληλος” Εφορίας, στον Βόλο “μέλος” θρησκευτικής οργάνωσης

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας εξιχνιάστηκε περίπτωση απάτης που διαπράχθηκε πριν από δεκαπέντε ημέρες σε βάρος ηλικιωμένης στο Βόλο και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 43χρονης ημεδαπής.

Πρόκειται για τη συγκεκριμένη γυναίκα που την ίδια ημέρα στα Τρίκαλα προσποιούμενη δημόσιο υπάλληλο εξαπάτησε ηλικιωμένο και του αφαίρεσε επίσης χρηματικό ποσό και κοσμήματα. Αυτό συνέβη στις 10 Ιουνίου, όταν δύο άγνωστες γυναίκες μετέβησαν σε οικία 83χρονου ημεδαπού, όπου προσποιούμενες υπαλλήλους του Υπουργείου Οικονομικών τον έπεισαν να τους παραδώσει το χρηματικό ποσό των 2.550 ευρώ, προκειμένου να διευθετήσουν υπόθεση συγγενικού του προσώπου.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην οικία του παθόντα αφαίρεσαν επιπλέον διάφορα κοσμήματα.

Λίγο μετά, το μεσημέρι της 10ης Ιουνίου, άγνωστη δράστιδα μετέβη στο σπίτι ο70χρονης ημεδαπής, όπουπροφασιζόμενη ότι ανήκει σε θρησκευτικό φορέα, αλλά και προσφερόμενη να τη βοηθήσει σε οικονομική της υπόθεση, την έπεισε να της παραδώσει το χρηματικό ποσό των (1.000) ευρώ και διάφορα χρυσαφικά.

Όπως προέκυψε από τη συλλογή και επεξεργασία στοιχείων αλλά και την κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, δράστιδα είναι η 43χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή