Στα Τρίκαλα χιλιάδες οι αιτήσεις για το πρόγραμμα “Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον – Πόσες θα εγκριθούν ; Reviewed by Momizat on . Το "έλα να δεις" ...γίνεται τις τελευταίες ημέρες στην πολεοδομία με χιλιάδες Τρικαλινούς να προσέρχονται προκειμένου να προμηθευθούν άδειες κλπ για το περίφημο Το "έλα να δεις" ...γίνεται τις τελευταίες ημέρες στην πολεοδομία με χιλιάδες Τρικαλινούς να προσέρχονται προκειμένου να προμηθευθούν άδειες κλπ για το περίφημο Rating: 0

Στα Τρίκαλα χιλιάδες οι αιτήσεις για το πρόγραμμα “Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον – Πόσες θα εγκριθούν ;

Στα Τρίκαλα χιλιάδες οι αιτήσεις για το πρόγραμμα “Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον – Πόσες θα εγκριθούν ;

Το “έλα να δεις” …γίνεται τις τελευταίες ημέρες στην πολεοδομία με χιλιάδες Τρικαλινούς να προσέρχονται προκειμένου να προμηθευθούν άδειες κλπ για το περίφημο πρόγραμμα “εξοικονομώ κατ΄οίκον”.

Μέχρι σήμερα προσήλθαν 4.000 περίπου ενώ υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσουν τις 5.000 .

Τα δύσκολα …όμως τώρα ξεκινούν αφού από τα 18.000.000 euro που αντιστοιχούν για ολόκληρη την Θεσσαλία , πόσες είναι οι αιτήσεις στα Τρίκαλα που θα ικανοποιηθούν ;

Μιλώντας με  μηχανικούς υπολογίζουν ότι το 35% – 40% περίπου των χρημάτων θα διατεθούν στον Ν. Λάρισας , 25% – 30% περίπου στην Μαγνησία και το υπόλοιπο περίπου 30% – 35%  για τους Νομούς Τρικάλων και Καρδίτσας. 

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι για τον Νομό Τρικάλων θα ικανοποιηθούν από τις 5.000 χιλιάδες περίπου αιτήσεις , περίπου 250 με 300 αιτήσεις .

Περισσότερα μετά την ολοκλήρωση της προθεσμίας κατάθεσης των αιτήσεων .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή