Στα Τρίκαλα χτυπά η καρδιά της επιχειρηματικότητας Reviewed by Momizat on . Στα Τρίκαλα χτυπά η καρδιά της επιχειρηματικότητας, καθώς πραγματοποιείται  η γενική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων. Εκτός από τον πρόεδρο της ΚΕΕ Στα Τρίκαλα χτυπά η καρδιά της επιχειρηματικότητας, καθώς πραγματοποιείται  η γενική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων. Εκτός από τον πρόεδρο της ΚΕΕ Rating: 0

Στα Τρίκαλα χτυπά η καρδιά της επιχειρηματικότητας

Στα Τρίκαλα χτυπά η καρδιά της επιχειρηματικότητας

Στα Τρίκαλα χτυπά η καρδιά της επιχειρηματικότητας, καθώς πραγματοποιείται  η γενική συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων. Εκτός από τον πρόεδρο της ΚΕΕΕ, Κωνσταντίνο Μίχαλο και σύσσωμη τη Διοίκησή της, στη Γενική Συνέλευση συμμετέχουν πρόεδροι και εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων όλης της χώρας, ενώ στις εργασίες της παρευρίσκονται  εκπρόσωποι της κεντρικής διοίκησης, της δευτεροβάθμιας και πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης.

Πέρα από τις συνήθεις εργασίες τη η  γενική συνέλευση εμπεριέχει μια καινοτομία: η γενική συνέλευση θα είναι θεματική, επικεντρωμένη στον αναπτυξιακό ρόλο των Επιμελητηρίων.

Παράλληλα, το Επιμελητήριο Τρικάλων, αξιοποιώντας τις ψηφιακές υποδομές, υλοποιεί την πρωτοποριακή δράση για την αξιοποίηση του μεγαλύτερου συγκριτικού πλεονεκτήματος του τόπου, που είναι ο απόδημος ελληνισμός. Θα παρουσιαστεί δε, η ολοκληρωμένη πρόταση για τη δικτύωση της ομογενειακής επιχειρηματικότητας. Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν την ερχόμενη Κυριακή . 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή