Στα Τρίκαλα 600 εκατομμύρια ευρώ οφείλουν εταιρίες – φαντάσματα στο Δημόσιο Reviewed by Momizat on . Δεκάδες χρεοκοπημένες εταιρίες του ν. Τρικάλων , που μεσουρανούσαν τα προηγούμενα χρόνια  και επιχειρήσεις «φαντάσματα» που δεν υφίστανται πλέον με οφειλές που Δεκάδες χρεοκοπημένες εταιρίες του ν. Τρικάλων , που μεσουρανούσαν τα προηγούμενα χρόνια  και επιχειρήσεις «φαντάσματα» που δεν υφίστανται πλέον με οφειλές που Rating: 0

Στα Τρίκαλα 600 εκατομμύρια ευρώ οφείλουν εταιρίες – φαντάσματα στο Δημόσιο

Στα Τρίκαλα 600 εκατομμύρια ευρώ οφείλουν εταιρίες – φαντάσματα στο Δημόσιο

Δεκάδες χρεοκοπημένες εταιρίες του ν. Τρικάλων , που μεσουρανούσαν τα προηγούμενα χρόνια  και επιχειρήσεις «φαντάσματα» που δεν υφίστανται πλέον με οφειλές που αγγίζουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ αλλά και πολλές άλλες που αντιμετωπίζουν σήμερα κατάματα το φάσμα της χρεοκοπίας περιλαμβάνονται στους μεγαλοφειλέτες της ΔΟΥ Τρικάλων . 

Το ποσό των οφειλών ξεπερνά τα 600 εκατ. ευρώ και αφορά περίπου 350 επιχειρήσεις . 

Πάντως   δεν μπορούν να αναμένονται σημαντικά εισπρακτικά αποτελέσματα αφού περιλαμβάνονται εταιρείες που έχουν βάλει λουκέτο και εν γένει προβληματικές περιπτώσεις.

Η λίστα περιλαμβάνει κυρίως κλειστές για χρόνια επιχειρήσεις ή άλλες που έχουν δηλώσει πτώχευση.Πρόκειται για γνωστά ονόματα Τρικαλινών επιχειρήσεων , που μάλλον δεν έχουν καμία πιθανότητα να εξοφλήσουν τα χρέη τους. 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή