Στα χνάρια του… Μαγκούφη ο Ταμήλος Reviewed by Momizat on . Οπως ενημερώνει δελτίο Τύπου από το πολιτικό γραφείο,  "Την Πέμπτη 10 Απριλίου, συνεδρίασε η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας της Βουλής, με θέμα την εκλ Οπως ενημερώνει δελτίο Τύπου από το πολιτικό γραφείο,  "Την Πέμπτη 10 Απριλίου, συνεδρίασε η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας της Βουλής, με θέμα την εκλ Rating: 0

Στα χνάρια του… Μαγκούφη ο Ταμήλος

Στα χνάρια του… Μαγκούφη ο Ταμήλος

Οπως ενημερώνει δελτίο Τύπου από το πολιτικό γραφείο,  “Την Πέμπτη 10 Απριλίου, συνεδρίασε η Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Οδικής Ασφάλειας της Βουλής, με θέμα την εκλογή προέδρου της Επιτροπής μετά την αποχώρηση του κ. Νίκου Ταγαρά, ο οποίος ανέλαβε Αναπληρωτής Υπουργός ΠΕΚΑ. Κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής εκλέχθηκε Πρόεδρος αυτής, μετά από πρόταση του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Μιχάλης Ταμήλος. Αντικείμενο της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας της Βουλής των Ελλήνων, είναι η διερεύνηση των αιτίων των τροχαίων ατυχημάτων και η υποβολή προτάσεων στους αρμόδιους Υπουργούς για τη δημιουργία των προϋποθέσεων ασφαλέστερης διακίνησης προσώπων και προϊόντων”.
Η συγκεκριμένη θέση όμως, είχε ως πρόεδρο κι άλλον τρικαλινό βουλευτή. Τον Χρήστο Μαγκούφη, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος το 1996, καταθέτοντας σχετικό πόρισμα τον Μάιο εκείνης της χρονιάς, με θέμα τα τροχαία ατυχήματα. Βέβαια, τότε η επιτροπή δεν ήταν μόνιμη, αλλά απλώς διακομματική (Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για τα τροχαία ατυχήματα και την οδική ασφάλεια στην Ελλάδα).
Την τοποθέτηση του πρώην τρικαλινού βουλευτή για τη “Σύσταση Εθνικού Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας” το 2010, μπορείτε να διαβάσετε εδώ, ενώ εδώ θα βρείτε ένα βίντεο από συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής, για το ίδιο θέμα.
Πλέον, ο Μ. Ταμήλος θα έχει ως “αντίπαλο” τον Χρήστο Μαγκούφη σε ένα εξαιρετικά σημαντικό θέμα.

 

Αφήστε το σχόλιο σας