Στα ψηλά έκοψε την πίτα του ο ΟΠΟΠ Reviewed by Momizat on . Όμορφο ξεκίνημα πραγματοποιήθηκε από τον Ορειβατικό Όμιλο Πύλης την Κυριακή 12/01/2014 για το νέο έτος με αφορμή την κοπή της Βασιλόπιτας. Το παρών έδωσαν 60 πε Όμορφο ξεκίνημα πραγματοποιήθηκε από τον Ορειβατικό Όμιλο Πύλης την Κυριακή 12/01/2014 για το νέο έτος με αφορμή την κοπή της Βασιλόπιτας. Το παρών έδωσαν 60 πε Rating: 0

Στα ψηλά έκοψε την πίτα του ο ΟΠΟΠ

Στα ψηλά έκοψε την πίτα του ο ΟΠΟΠ

Όμορφο ξεκίνημα πραγματοποιήθηκε από τον Ορειβατικό Όμιλο Πύλης την Κυριακή 12/01/2014 για το νέο έτος με αφορμή την κοπή της Βασιλόπιτας. Το παρών έδωσαν 60 περίπου μέλη και φίλοι του ομίλου, αλλά και το νεοσύστατο παιδικό τμήμα αναρρίχησης με τους μικρούς μας φίλους να κλέβουν την παράσταση. Έτσι πραγματοποιήσαμε μια μικρή και εύκολη πεζοπορία που διέσχιζε γραφικά σοκάκια και δρομάκια της περιοχής στους πρόποδες του Ιτάμου, για να καταλήξει στην τοποθεσία «ίσιωμα» λίγο πιο πάνω από τα τελευταία σπίτια της Πύλης. Συνεχίζοντας το σηματοδοτημένο μονοπάτι από τον Ο.Π.Ο.Π. φτάσαμε  στην κορυφή «Αι λιάς» για μια πανοραμική θέα της Πύλης και της ευρύτερης περιοχής.
Μετά τις καθιερωμένες ευχές από τον Πρόεδρο του συλλόγου , Βασιλείου Περικλή, κόπηκε η καθιερωμένη βασιλόπιτα και ανταλλάξαμε όλοι ευχές για μια όμορφη και πλούσια σε δραστηριότητες ορειβατική χρονιά με υγεία! Αξίζει να αναφέρουμε την παρουσία του Προέδρου και μελών του ΕΟΣ Καρδίτσας, που μας τιμήσανε με την παρουσία τους. Επίσης κληρώσαμε και κάποια δωράκια προσφορά των καταστημάτων:

«WE RUN»  αθλητικά είδη στα Τρίκαλα του Κωτούλα Δημητρίου

«www.4seasonfan.gr» ηλεκτρονικό κατάστημα με ορειβατικά είδη στην Καρδίτσα

« ΚΥΡΙΑΚΟΣ ART» κοσμήματα στην Πύλη του Σεραφειμίδη Κυριάκου

…τους ευχαριστούμε όλους και ευχόμαστε καλή Ορειβατική Χρονιά!!!!

opop1 opop2

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή