Στα 1.000 καλύτερα του κόσμου και το πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας Reviewed by Momizat on . Στη δημοσιότητα δόθηκε η λίστα με την διεθνή κατάταξη για τα καλύτερα πανεπιστήμια παγκοσμίως. Στις πρώτες θέσεις φιγουράρουν το Harvard, το Stanford και το ΜΙΤ Στη δημοσιότητα δόθηκε η λίστα με την διεθνή κατάταξη για τα καλύτερα πανεπιστήμια παγκοσμίως. Στις πρώτες θέσεις φιγουράρουν το Harvard, το Stanford και το ΜΙΤ Rating: 0

Στα 1.000 καλύτερα του κόσμου και το πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας

Στα 1.000 καλύτερα του κόσμου και το πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας

Στη δημοσιότητα δόθηκε η λίστα με την διεθνή κατάταξη για τα καλύτερα πανεπιστήμια παγκοσμίως.

Στις πρώτες θέσεις φιγουράρουν το Harvard, το Stanford και το ΜΙΤ. Ωστόσο, στη λίστα των 1.000 πανεπιστημίων βρίσκονται και 7 ελληνικά.

Στην 301η θέση βρίσκεται το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, έχοντας καταγράψει άνοδο 30 θέσεων σε σχέση με την περυσινή κατάταξη.

Στη λίστα βρίσκονται επίσης το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (459η θέση), το Πανεπιστήμιο της Κρήτης (515η θέση), το πανεπιστήμιο των Ιωαννίνων (582η θέση), το πανεπιστήμιο της Πάτρας (641η θέση), το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (695η θέση) και το πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας (905η θέση).

Όσον αφορά στα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου, την πρώτη πεντάδα του πίνακα συμπληρώνουν 3 πανεπιστήμια των ΗΠΑ και 2 Βρετανικά.

Πρώτο στην κατάταξη είναι το Harvard (ΗΠΑ), ακολουθεί το Stanford (ΗΠΑ) και το ΜΙΤ (Massachusetts Institute of Technology – ΗΠΑ), και ακολουθούν το Cambridge και η Οξφόρδη (Μεγ. Βρετανία).

Αναλυτικά ο κατάλογο που δημοσίευσε το Center for World University Rankings (CWUR).

Πηγή www.huffingtonpost.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή