Στα 25 λεπτά ξεκινά η τιμή του σιταριού στη Θεσσαλία Reviewed by Momizat on . Προς 25 λεπτά το κιλό αναμένεται να ξεκινήσει η τιμή του σκληρού σίτου, με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα στο Θεσσαλικό κάμπο, ενώ ιδιαίτερα αυξημένη είναι και η κα Προς 25 λεπτά το κιλό αναμένεται να ξεκινήσει η τιμή του σκληρού σίτου, με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα στο Θεσσαλικό κάμπο, ενώ ιδιαίτερα αυξημένη είναι και η κα Rating: 0

Στα 25 λεπτά ξεκινά η τιμή του σιταριού στη Θεσσαλία

sitari

Προς 25 λεπτά το κιλό αναμένεται να ξεκινήσει η τιμή του σκληρού σίτου, με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα στο Θεσσαλικό κάμπο, ενώ ιδιαίτερα αυξημένη είναι και η καλλιέργεια κριθαριού, η τιμή του οποίου όμως δεν ικανοποιεί τους παραγωγούς καθώς κυμαίνεται στα 12 με 13 λεπτά.

Οι καιρικές συνθήκες έχουν βοηθήσει τα μέγιστα την καλλιέργεια και οι έμποροι δείχνουν έντονο ενδιαφέρον προς την Θεσσαλία, γιατί η ποιότητα του προϊόντος χαρακτηρίζεται εξαιρετική.

Ενδεικτικό είναι ότι εκτός της Βόρειας Ελλάδας που έχει βγει εκτός ενδιαφέροντος, θύμα των καταιγίδων έπεσε και η πεδιάδα της Κωπαΐδας.

Η συγκομιδή του σιταριού αναμένεται να ξεκινήσει στις περισσότερες περιοχές μετά τις 15 Ιουνίου.

Σημειώνεται πως φέτος στον Θεσσαλικό κάμπο παρατηρήθηκε αύξηση καλλιέργειας των δημητριακών, κατά περίπου 20% σε σχέση με πέρυσι.

Με 15 λεπτά πληρώνει το κριθάρι ο ΑΣ Βόλου

Από το Σάββατο 6 Ιουνίου ξεκίνησε να παραλαμβάνει κριθάρια, στα σιλό του Αγίου Δημητρίου, του Δήμου Ρήγα Φεραίου, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Βόλου.

Η τιμή που καθορίζει είναι 15 λεπτά το κιλό.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή