Στην Αγία Πετρούπολη ο Σκρέκας για τις ρωσικές προμήθειες φυσικού αερίου προς την Ελλάδα Reviewed by Momizat on . Συνάντηση εργασίας είχαν στην Αγ. Πετρούπολη ο Tρικαλινός υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Κώστας Σκρέκας, με τον πρόεδρο της Gazprom, Αλεξέι Μίλερ. Ο κ. Σ Συνάντηση εργασίας είχαν στην Αγ. Πετρούπολη ο Tρικαλινός υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Κώστας Σκρέκας, με τον πρόεδρο της Gazprom, Αλεξέι Μίλερ. Ο κ. Σ Rating: 0

Στην Αγία Πετρούπολη ο Σκρέκας για τις ρωσικές προμήθειες φυσικού αερίου προς την Ελλάδα

Στην Αγία Πετρούπολη ο Σκρέκας για τις ρωσικές προμήθειες φυσικού αερίου προς την Ελλάδα

Συνάντηση εργασίας είχαν στην Αγ. Πετρούπολη ο Tρικαλινός υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Κώστας Σκρέκας, με τον πρόεδρο της Gazprom, Αλεξέι Μίλερ.

Ο κ. Σκρέκας συζήτησε με τον επικεφαλής του ρωσικού ενεργειακού κολοσσού τις προοπτικές της συνεργασίας των δύο πλευρών στην ενέργεια και ειδικότερα στην προμήθεια φυσικού αερίου.

Στη συνάντηση επισημάνθηκε ότι η Gazprom έχει εξάγει πάνω από 3 δισ. κυβικά μέτρα φυσικού αερίου στην Ελλάδα το 2021.

Πρόκειται για ποσότητα ρεκόρ, η οποία υπερβαίνει το σύνολο της ποσότητας αερίου που παρέδωσε η Gazprom στη χώρα μας το 2020.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της επίσκεψης του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Ρωσία, όπου αύριο θα έχει συνάντηση με το Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή