Στην Αγιά μπορούν. Στους 4 Δήμους των Τρικάλων; Reviewed by Momizat on . Με απόφαση του δημάρχου Αγιάς Αντώνη Γκουντάρα συγκροτήθηκε η ομάδα ιστορικής έρευνας του Δήμου με σκοπό την καταγραφή των παραδόσεων του λαϊκού πολιτισμού, της Με απόφαση του δημάρχου Αγιάς Αντώνη Γκουντάρα συγκροτήθηκε η ομάδα ιστορικής έρευνας του Δήμου με σκοπό την καταγραφή των παραδόσεων του λαϊκού πολιτισμού, της Rating: 0

Στην Αγιά μπορούν. Στους 4 Δήμους των Τρικάλων;

Στην Αγιά μπορούν. Στους 4 Δήμους των Τρικάλων;

Με απόφαση του δημάρχου Αγιάς Αντώνη Γκουντάρα συγκροτήθηκε η ομάδα ιστορικής έρευνας του Δήμου με σκοπό την καταγραφή των παραδόσεων του λαϊκού πολιτισμού, της τοπικής ιστορίας καθώς και την ανάδειξη ιστορικών προσωπικοτήτων που με το έργο τους συνέβαλλαν στην πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου.
Η ομάδα αυτή αποτελείται από τους παρακάτω: Οδυσσέα Τσιντζιράκο, Ευάγγελο Τζιγκουνάκη, Ιωάννη Μανίκα, Σταυρούλα Σδρόλια, Στέργιο Πατσιαβούδη, Αικατερίνη Παπαδοπούλου, Χριστίνα Γιαννουλέα, Θεόδωρο Σουλιώτη, Αχιλλέα Αρχοντή, Αρχιμανδρίτη Νεκτάριο Δρόσο, Γεώργιο Γκουτζουλίκα και Ιωάννη Αργυρούλη. Υπεύθυνος για τον συντονισμό και τη λειτουργία της ομάδας ορίστηκε το μέλος κ. Τσιντζιράκος.
Η ομάδα αυτή πήρε την επωνυμία «Δημήτρης Αγραφιώτης» τιμής ένεκεν στο όνομα του εκλιπόντος ήδη φιλόλογου, ερευνητή Δημήτρη Αγραφιώτη.
 ΣΗΜ. trikkipress.gr: Αυτή η ενέργεια, δεν μπορεί να γίνει στους 4 Δήμους του νομού μας; Θα μείνουμε μόνο με όσα είχε συγκεντρώσει παλιότερα η Νομαρχία, που ήταν κατά βάση περιγραφικά;
Για παράδειγμα, ποια είναι αυτή η γέφυρα στον νομό μας; (γνωρίζουμε χρονολογία, φωτογράφο, αιτία καταστροφής. Αλλά, ποια είναι;)

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή