Στην αγορά της πόλης ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης Reviewed by Momizat on . Ο κ. Μιχαλάκης συνομίλησε με παραγωγούς και πολίτες για τις τιμές στην λαϊκή και την κρεαταγορά και την ποιότητα των προϊόντων και εμφανίστηκε ικανοποιημένος απ Ο κ. Μιχαλάκης συνομίλησε με παραγωγούς και πολίτες για τις τιμές στην λαϊκή και την κρεαταγορά και την ποιότητα των προϊόντων και εμφανίστηκε ικανοποιημένος απ Rating: 0

Στην αγορά της πόλης ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης

Στην αγορά της πόλης  ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης

Ο κ. Μιχαλάκης συνομίλησε με παραγωγούς και πολίτες για τις τιμές στην λαϊκή και την κρεαταγορά και την ποιότητα των προϊόντων και εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την ομαλότητα της αγοράς. Όπως ο ίδιος τόνισε οι τιμές είναι στα ίδια επίπεδα με πέρυσι, υπάρχουν προϊόντα στην τοπική αγορά πολύ καλής ποιότητας και οι καταστηματάρχες μπορούσαν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των καταναλωτών.

Η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων είχε συγκροτήσει μικτά κλιμάκια ελέγχου για να διασφαλίσει την ομαλή κίνηση της αγοράς και να μην παρατηρηθούν φαινόμενα αισχροκέρδειας, καθ’όλη τη διάρκεια των εορτών. Έργο των κλιμακίων είναι η παρακολούθηση, η διαπίστωση και ο έλεγχος της σωστής, της νόμιμης και της ασφάλειας των διακινούμενων προϊόντων. Τα κλιμάκια αποτελούνται από γεωπόνους και κτηνιάτρους της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, από επόπτες υγείας και ιατρό της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής και από στελέχη του Τμήματος Εμπορίου και Τουρισμού της Δ/νσης Ανάπτυξης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή