Στην αγορά των Τρικάλων ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας Reviewed by Momizat on . Στην εκλογική του περιφέρεια, στα Τρίκαλα, βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Κώστας Σκρέκας. Ο Υπουργός δέχθηκε εκατοντάδ Στην εκλογική του περιφέρεια, στα Τρίκαλα, βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Κώστας Σκρέκας. Ο Υπουργός δέχθηκε εκατοντάδ Rating: 0

Στην αγορά των Τρικάλων ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας

Στην αγορά των Τρικάλων ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας

Στην εκλογική του περιφέρεια, στα Τρίκαλα, βρέθηκε το Σαββατοκύριακο ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Κώστας Σκρέκας. Ο Υπουργός δέχθηκε εκατοντάδες κόσμου στο πολιτικό του γραφείο και είχε την ευκαιρία να δεχθεί αφενός ευχές, για τη θέση ευθύνης που ανέλαβε, αλλά και να συζητήσει μαζί τους για τα προβλήματα που τους απασχολούν. Ο κ. Κώστας Σκρέκας επιμένει στις συζητήσεις του ότι «η χώρα έχει μπει σε τροχιά εξόδου από την κρίση και το μόνο που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα είναι το περιβάλλον πολιτικής αστάθειας το οποίο δημιουργείται με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ».
Ο Υπουργός είχε παράλληλα την ευκαιρία να περπατήσει στην αγορά των Τρικάλων και να συζητήσει με καταστηματάρχες και παραγωγούς, για το πώς διαμορφώνεται η κίνηση ενόψει Χριστουγέννων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή