Στην Αιτωλοακαρνανία ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Θανάσης Λιούτας Reviewed by Momizat on . Το Νομό Αιτωλοακαρνανίας επισκέφθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Λιούτας επικεφαλής κλιμακίου στελεχών στο πλαίσιο προγραμματισμέν Το Νομό Αιτωλοακαρνανίας επισκέφθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Λιούτας επικεφαλής κλιμακίου στελεχών στο πλαίσιο προγραμματισμέν Rating: 0

Στην Αιτωλοακαρνανία ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Θανάσης Λιούτας

Στην Αιτωλοακαρνανία ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Θανάσης Λιούτας

Το Νομό Αιτωλοακαρνανίας επισκέφθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Λιούτας επικεφαλής κλιμακίου στελεχών στο πλαίσιο προγραμματισμένης περιοδείας του κόμματος.

Ο κ. Λιούτας είχε συναντήσεις κυρίως με παραγωγούς της περιοχής με τους οποίους «μίλησαν στην ίδια γλώσσα» για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και για τις ανεξάντλητες δυνατότητες ανάπτυξης στον πρωτογενή τομέα. Ο κ. Λιούτας αναφέρθηκε στην ανάγκη ανάπτυξης συνεργασιών μεταξύ των παραγωγών της περιοχής προκειμένου να αξιοποιηθούν προς όφελός τους αυτές οι δυνατότητες.

Ο κ. Λιούτας, είχε επαφές με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και συναντήθηκε με τον υποψήφιο δήμαρχο Αγρινίου κ. Γιώργο Παπαναστασίου, έναν επίσης νέο άνθρωπο της δημιουργίας, τον οποίο ευχήθηκε καλή επιτυχία ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

 

lioutas_agrinio5 lioutas_agrinio lioutas_agrinio4 lioutas_agrinio2 lioutas_agrinio3

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή