"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.1 C
Trikala

Στην αντεπίθεση η αντιπολίτευση στην Καλαμπάκα

lafarm

Σχετικά άρθρα

«Οι γιορτές και τα τραγούδια» καλά κρατούν…… άραγε παραπλανούν. Δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό τύπο αναφέρουν :

«Προχωρούν οι διαδικασίες από τον Δήμο Μετεώρων και τη Περιφέρεια Θεσσαλίας για τη σύνταξη μελετών προκειμένου να κατασκευαστούν επιτέλους τρεις κυκλικοί κόμβοι στην οδό Πίνδου, που ταλαιπωρούν οδηγούς επί της Εθνικής οδού Τρικάλων-Ιωαννίνων.

Το συνολικό κόστος των μελετών για τους τρεις αυτούς κόμβους ανέρχεται στο ποσό των 110.000 ευρώ και σίγουρα αποτελεί θετική εξέλιξη ότι στο άμεσο μέλλον θα τερματιστεί η Oδύσσεια για όσους διέρχονται την Καλαμπάκα ».

Θα θέλαμε να πληροφορήσουμε το Δήμαρχο και τη Δημοτική Αρχή ότι ο κυκλοφοριακός φόρτος επί της οδού Πίνδου έχει μειωθεί με την παράδοση του Ε65. To κυκλοφοριακό πρόβλημα εντός της πόλης όμως παραμένει.

Αδιάψευστος μάρτυρας η εικόνα της πόλης τις ημέρες των γιορτών , πλήρης αποτυχία και σύγχυση σε κατοίκους και επισκέπτες με τα επικοινωνιακά ημίμετρα και αμφίσημα μηνύματα που εκπέμπονται από την Δημοτική Αρχή.

Επίσης θα θέλαμε να πληροφορήσουμε ότι το κόστος μελέτης για έκαστο κόμβο ανέρχεται σε 30.000,00 + Φ.Π.Α. όταν για την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και για το Δήμο Τρικκαίων έχουν μελετηθεί παρόμοια έργα και έχουν παραδοθεί επιτυχώς προς χρήση από μηχανικούς της περιοχής σε υποπολλαπλάσιο κόστος.

Προφανώς ο συγκεντρωτισμός του Δημάρχου και η εμμονή του σε «φιέστες» μεταπολιτικές και παραπολιτικά σχόλια, αφενός μεν δεν αφήνουν έμπειρους δημοτικούς συμβούλους , συνεργάτες και έμπειρους υπηρεσιακούς παράγοντες να αναλάβουν πρωτοβουλίες για εξορθολογισμό των ανωτέρω περιγραφόμενων αναγκών και δαπανών , αφετέρου δε, δεν υπάρχει χρόνος για παραγωγικό έργο αφού «Οι γιορτές και τα τραγούδια» καλά κρατούν.

Ανοιχτοί Ορίζοντες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης