"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Στην αντεπίθεση η Ματίνα Κούκια : Εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια η ΔΑΚΕ Nοσοκομείου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Mατίνα Κούκια : Εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια η ΔΑΚΕ που βιάστηκε να θυμηθεί ότι το κόμμα παρεμβαίνει στο δημόσιο τομέα και χτίζει το κομματικό κράτος. Μια συνταγή από τα παλιά που άφησε διαχρονική τη πικρή γεύση της, βιάζεται να την ξαναεκτελέσει.

Απορίας άξιον είναι επίσης, πώς η ΔΑΚΕ ενώ μέχρι το 2017 δε συμμετείχε ενεργά σε κανένα θεσμικό όργανο του Νοσοκομείου, είχε τόσο λεπτομερή ενημέρωση για υπηρεσιακές διαδικασίες και παρόλα αυτά δεν εξέφρασε τη παραμικρή ένστασή της,ποτέ.

Σχετικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων 24ώρων και ιδιαίτερα με τη πρόσφατη καταγγελία της ΔΑΚΕ του Νοσοκομείου Τρικάλων, κρίνω απαραίτητη τη παρέμβασή μου ως ιδρυτικό μέλος του Τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων και συντονιστικό μέλος της Γραμματείας της Επιτροπής ( 2014-2017), και επισημαίνω τα εξής, Ουδέποτε σε συνεδριάσεις των μελών του τμήματος Υγείας παρουσιάστηκαν υπηρεσιακά στοιχεία για την αγορά του Αξονικού αλλά ούτε και έγινε καμία ενημέρωση τόσο λεπτομερή, όπως η ΔΑΚΕ γλαφυρά περιγράφει.

Πράγματι, η πρώτη ενημέρωση για τη προμήθεια αξονικού μέσω ΕΣΠΑ έγινε το πρώτο 3μηνο του 2016 από τον τότε Αντιπρόεδρο του Νοσοκομείου κο Πεταράκη, όταν υπογράφτηκε η πρόταση.

Η συγκεκριμένη, λοιπόν, ανάρτηση δε προκύπτει από απόφαση συνεδρίασης των μελών του Τμήματος Υγείας αλλά προφανώς από άτομα με πρόσβαση στα υπηρεσιακά στοιχεία που χρησιμοποιούν το κόμμα για ιδιοτελείς σκοπούς.

Το δικαίωμα πρόσβασης των πολιτών στη ποιότητα των παροχών υγείας είναι καθήκον της πολιτείας.

Εκείνο δε, που τιμά όλους εκείνους που συμβάλλουν στη διεκπεραίωση τέτοιων έργων είναι οι διαφανείς διαδικασίες για το κοινό συμφέρον.

Τα αυτονόητα δικαίωματα των πολιτών δεν θα γίνουν σημαία ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑΣ – ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΜΟΥ και ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ !!!

Η κ Ματίνα Κούκια είναι πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου Τρικάλων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης