Στην Βραζιλία ο Τσε γίνεται φανέλα… Reviewed by Momizat on . Μπορεί στην Κύπρο η Ομόνοια να τιμωρείται κάθε φορά που οι οπαδοί της αναρτούν πανό στην κερκίδα από τον Αργεντινό επαναστάτη Ερνέστο Τσε Γκεβάρα, δεν συμβαίνει Μπορεί στην Κύπρο η Ομόνοια να τιμωρείται κάθε φορά που οι οπαδοί της αναρτούν πανό στην κερκίδα από τον Αργεντινό επαναστάτη Ερνέστο Τσε Γκεβάρα, δεν συμβαίνει Rating: 0

Στην Βραζιλία ο Τσε γίνεται φανέλα…

Στην Βραζιλία ο Τσε γίνεται φανέλα…

Μπορεί στην Κύπρο η Ομόνοια να τιμωρείται κάθε φορά που οι οπαδοί της αναρτούν πανό στην κερκίδα από τον Αργεντινό επαναστάτη Ερνέστο Τσε Γκεβάρα, δεν συμβαίνει όμως το ίδιο σε όλες τις χώρες.

Συγκεκριμένα στην Βραζιλία ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Μαντουρέιρα, επέλεξε στις εμφανίσεις του να είναι πάνω και ο Τσε Γκεβάρα (όπως θα δείτε και στην φωτογραφία). Διαβάστε γιατί ο σύλλογος του Ρίο ντε Τζανέιρο προχώρησε σε αυτή την κίνηση.

Η άγνωστη ομάδα, Μαντουρέιρα, ομάδα του Ρίο ντε Τζανέιρο, προκαλεί εντύπωση με τις εμφανίσεις της στο γήπεδο. Οι διοικούντες της ομάδα είχαν την έξυπνη ιδέα να τυπώσουν στις φανέλες τους, την εικόνα ενός θρυλικού προσώπου, του Τσε.

Η μορφή του Ερνέστο “Τσε” Γκεβάρα φιγουράρει στις καινούργιες εμφανίσεις του συλλόγου. Ο ίδιος έτρεφε άλλωστε μεγάλη αγάπη για το ποδόσφαιρο.

che_balla

Προς το παρόν τις εμφανίσεις θα φοράει μόνο η ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα “futbol 7”. Κάθε ομάδα έχει επτά ποδοσφαιριστές και οι αγώνες διεξάγονται σε γήπεδα 3μ.x2μ.

Η Μαντουρέιρα θέλει να τιμήσει με αυτόν τον τρόπο μια ιστορική επέτειο, αφού πριν από πενήντα χρόνια η ομάδα της Μαντουρέιρα ταξίδεψε στην Κούβα, ο Τσε επισκέφθηκε και γνώρισε τα μέλη της ομάδας.

Πηγή: balla.com.cy

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή