Στην Γενική Συνέλευση των ΔΕΥΑ ο Μιχάλης Ταμήλος Reviewed by Momizat on . Στο Ρέθυμνο έγινε η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση των Δ.Ε.Υ.Α, την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου όπου το απερχόμενο Δ.Σ. έκανε απολογισμό της παρελθούσης τετραετίας και Στο Ρέθυμνο έγινε η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση των Δ.Ε.Υ.Α, την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου όπου το απερχόμενο Δ.Σ. έκανε απολογισμό της παρελθούσης τετραετίας και Rating: 0

Στην Γενική Συνέλευση των ΔΕΥΑ ο Μιχάλης Ταμήλος

Στην Γενική Συνέλευση των ΔΕΥΑ ο Μιχάλης Ταμήλος

Στο Ρέθυμνο έγινε η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση των Δ.Ε.Υ.Α, την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου όπου το απερχόμενο Δ.Σ. έκανε απολογισμό της παρελθούσης τετραετίας και προγραμματισμό της νέας πενταετίας.
Ο Βουλευτής Τρικάλων Μιχάλης Ταμήλος που διετέλεσε πρόεδρος της Ενωσης των ΔΕΥΑ , παραβρέθηκε  και χαιρέτησε τους συνέδρους τονίζοντας τις δυνατότητες που έχουν οι ΔΕΥΑ να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την λειτουργία τους προς όφελος των καταναλωτών δημοτών.
“Οι ΔΕΥΑ είναι το πλέον επιτυχημένο παράδειγμα δημοτικής επιχείρησης που έλυσε το προβλημα της υδροδότησης αλλά και της προστασίας του περιβάλλοντος των  Δήμων της περιφέρειας, συνδυάζοντας χαμηλό κόστος και καλές υπηρεσίες.”
Παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών κ. Ιωαννίδης, ο Ειδικός Γραμματέας Υδάτων κ. Τριάντης εκπρόσωποι κομμάτων και οι τοπικοί παράγοντες.
Στις εκλογές που ακολούθησαν συμμετείχε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Σωτήρης Σακκάς που εκλέχθηκε Πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της ΕΔΕΥΑ. Εκλέχθηκαν επίσης 12 μέλη για το Δ.Σ. και τις επόμενες ημέρες θα αναδειχθεί ο πρόεδρος της Ενωσης.

ΔΕΥΑ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή