Στην γραμματεία αυτοδιοίκησης της ΝΔ ο Γιάννης Κουτσονάσιος. Reviewed by Momizat on .           Με απόφαση του γραμματέα αυτοδιοίκησης της ΝΔ Τάσου Γαιτάνη και με την έγκριση του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη ο γιατρός Γιάννης Κουτσονάσ           Με απόφαση του γραμματέα αυτοδιοίκησης της ΝΔ Τάσου Γαιτάνη και με την έγκριση του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη ο γιατρός Γιάννης Κουτσονάσ Rating: 0

Στην γραμματεία αυτοδιοίκησης της ΝΔ ο Γιάννης Κουτσονάσιος.

Στην γραμματεία αυτοδιοίκησης της ΝΔ ο Γιάννης Κουτσονάσιος.

 

     

 

Με απόφαση του γραμματέα αυτοδιοίκησης της ΝΔ Τάσου Γαιτάνη και με την έγκριση του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη ο γιατρός Γιάννης Κουτσονάσιος αναλαμβάνει ως μέλος στην γραμματεία αυτοδιοίκησης της ΝΔ.

Ο κ. Κουτσονάσιος είναι δημοτικός σύμβουλος Πύλης και π. Αντιδήμαρχος.

Εκλέχτηκε το 2010 πρώτος δημοτικός σύμβουλος Πύλης και το 2014 πρώτος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού του  στην δημοτική ενότητα από όπου προέρχεται.

Έχει υπηρετήσει την ΝΔ από την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ΟΝΝΕΔ, Τ.Ε. , ΝΟΔΕ, Τομέα Υγείας του κόμματος  και σήμερα είναι γραμματέας της ΝΟΔΕ Τρικάλων.

Από το 2004-2009 ήταν μέλος του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Σχόλια (10)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή