Στην διεθνή εβδομάδα του Δήμου Φαρκαδόνας πανεπιστήμια από την Πορτογαλία την Ισπανία και γαλλικό ινστιτούτο Reviewed by Momizat on . Σημαντικές συμμετοχές θα υπάρξουν στην 1η διεθνή εβδομάδα και στο επιστημονικό συνέδριο του Δήμου Φαρκαδόνας. Το Πανεπιστήμιο της Extremadura από την Ισπαν Σημαντικές συμμετοχές θα υπάρξουν στην 1η διεθνή εβδομάδα και στο επιστημονικό συνέδριο του Δήμου Φαρκαδόνας. Το Πανεπιστήμιο της Extremadura από την Ισπαν Rating: 0

Στην διεθνή εβδομάδα του Δήμου Φαρκαδόνας πανεπιστήμια από την Πορτογαλία την Ισπανία και γαλλικό ινστιτούτο

Στην διεθνή εβδομάδα του Δήμου Φαρκαδόνας πανεπιστήμια από την Πορτογαλία την Ισπανία και γαλλικό ινστιτούτο

Σημαντικές συμμετοχές θα υπάρξουν στην 1η διεθνή εβδομάδα και στο επιστημονικό συνέδριο του Δήμου Φαρκαδόνας.

Το Πανεπιστήμιο της Extremadura από την Ισπανία θα είναι ο επικεφαλής  συνεργάτης της διοργάνωσης  του έργου CultRural+, στα πλαίσια του οποίου θα διεξαχθεί η 1η Διεθνής Εβδομάδα και Συνέδριο στη Φαρκαδόνα, το διάστημα 21-25 Iουνίου 2021.

Επίσης, θα συμμετάσχει το Πορτογαλικό Πανεπιστήμιο Trás-os-Montes e Alro Douro   , όπως και  το Ινστιτούτο της Ωβέρνης για την Εδαφική Ανάπτυξη από τη Γαλλία. Στα ιδρυτικά του μέλη είναι  η Περιφέρεια Ωβέρνης-Ρον-Άλπεων και το Πανεπιστήμιο του Κλερμόν-Φεράν.

Το θέμα της διεθνούς εβδομάδας και του συνεδρίου θα είναι η πολιτιστική αξιοποίηση των αγροτικών οικονομιών (πολιτιστική κληρονομιά-παραγωγή-γαστρονομία-επιχειρηματικότητα)

Σύνδεση: https://dimosfarkadonas.my.webex.com/meet/dimosfarkadonas

Πρόγραμμα: https://www.cultrural.eu/cultural-valorization-of-rural…/

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή