Στην Εθνική Στίβου αθλητές Τρικαλινών σωματείων για το Ευρωπαϊκό Reviewed by Momizat on . Με τέσσερις αθλητές που ανήκουν στο δυναμικό Τρικαλινών συλλόγων απαρτίζεται η αποστολή της Εθνικής Στίβου που θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Εθνικών ομάδων to οπ Με τέσσερις αθλητές που ανήκουν στο δυναμικό Τρικαλινών συλλόγων απαρτίζεται η αποστολή της Εθνικής Στίβου που θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Εθνικών ομάδων to οπ Rating: 0

Στην Εθνική Στίβου αθλητές Τρικαλινών σωματείων για το Ευρωπαϊκό

Στην Εθνική Στίβου αθλητές Τρικαλινών σωματείων για το Ευρωπαϊκό

Με τέσσερις αθλητές που ανήκουν στο δυναμικό Τρικαλινών συλλόγων απαρτίζεται η αποστολή της Εθνικής Στίβου που θα συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Εθνικών ομάδων to οποίο  θα γίνει στο Κλουζ της Ρουμανίας. Πρόκειται για τους Νάκο, Ζήκο Σταματία Σκαρβέλη και Αναστασία Μαρινάκου που είχαν διακριθεί στο πρόσφατο πανελλήνιο πρωταθλημα Ανδρών Γυναικών.

Η εθνική κόντρα σε 11 δυνατές, παραδοσιακές δυνάμεις της Γηραιάς ηπείρου ψάχνει μια θέση ψηλά στην κατάταξη, που αν είναι δυνατό να της δώσει την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Την πρόκριση θα πάρουν οι δύο πρώτες ομάδες, ενώ στην Β΄ κατηγορία υποβιβάζονται οι τρεις τελευταίες.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή