Στην εκδήλωση του Ερυθρού Σταυρού ο Γιώργος Κατσαρός Reviewed by Momizat on . Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, διοργανώνουν μια εξαιρετική μουσική εκδήλωση απόψε με τον μεγ Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, διοργανώνουν μια εξαιρετική μουσική εκδήλωση απόψε με τον μεγ Rating: 0

Στην εκδήλωση του Ερυθρού Σταυρού ο Γιώργος Κατσαρός

Στην εκδήλωση του Ερυθρού Σταυρού ο Γιώργος Κατσαρός

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Περιφερειακού Τμήματος Τρικάλων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, διοργανώνουν μια εξαιρετική μουσική εκδήλωση απόψε με τον μεγάλο μαέστρο.

ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΑΠΟΨΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ

Η εκδήλωση φέρει τον τίτλο «Από το μιούζικαλ στο λαϊκό» και  Μαέστρος Γιώργος Κατσαρός με το σαξόφωνό του και την ορχήστρα του, θα μας ταξιδέψει με τη μουσική του, από το μιούζικαλ στο λαϊκό τραγούδι.

Η πρόεδρος του Τμήματος Τρικάλων του Ερυθρού Σταυρού Τζένη Λιάγκα μιλάει για μια «μοναδική ευκαιρία να δούμε live  τον θρύλο της Ελληνικής μουσικής και να ταξιδέψουμε με τις νότες του».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 8.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Τρικάλων και αναμένεται να παραστεί και ο ίδιος ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Dr Αντώνης Αυγερινός ώστε να παραδώσει και βραβεία στους εθελοντές του φορέα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή