Στην Καλαμπάκα για την κατάσταση στον τουρισμό η εκπομπή Special Report του ANT 1 Reviewed by Momizat on . Περιοδεία σε Σαντορίνη, Κρήτη και Μετέωρα, για τον “αγώνα δρόμου” που κάνουν οι επαγγελματίες στους πιο δημοφιλείς προορισμούς της χώρας έκανε η γνωστή εκπομπή Περιοδεία σε Σαντορίνη, Κρήτη και Μετέωρα, για τον “αγώνα δρόμου” που κάνουν οι επαγγελματίες στους πιο δημοφιλείς προορισμούς της χώρας έκανε η γνωστή εκπομπή Rating: 0

Στην Καλαμπάκα για την κατάσταση στον τουρισμό η εκπομπή Special Report του ANT 1

Στην Καλαμπάκα για την κατάσταση στον τουρισμό η εκπομπή Special Report του ANT 1

Περιοδεία σε Σαντορίνη, Κρήτη και Μετέωρα, για τον “αγώνα δρόμου” που κάνουν οι επαγγελματίες στους πιο δημοφιλείς προορισμούς της χώρας έκανε η γνωστή εκπομπή του ΑΝΤ 1 Special Report.

Η εκπομπή βρέθηκε στην Καλαμπάκα και μίλησε με ανθρώπους  του τουρισμού για την κατάσταση που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας. Για τον τουρισμό και την όλα κατάσταση μίλησαν μεταξύ των άλλων, ο κ. Κώστας Κουβελάς, ο κ. Γιάννης Ζιάκος και ο κ. Σπύρος Νικολογιάννης.

Ο τουρισμός, το μεγάλο κεφάλαιο της ελληνικής οικονομίας, ανοίγει επίσημα τις πύλες του στις 14 Μαΐου. Ο Δήμος Μετεώρων, ως μοναδικός πόλος έλξης, αποτελεί μία από τις σημαντικότερες “προκλήσεις” για τον επισκέπτη.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή