Στην Καλαμπάκα για τον εορτασμό του Αγ. Βησσαρίωνος ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Reviewed by Momizat on . Στις πανηγυρικές εορταστικές θρησκευτικές εκδηλώσεις που θα γίνουν στην Καλαμπάκα στη μνήμη του Πολιούχου της Καλαμπάκας Αγίου Βησσαρίωνος θα παραβρεθεί φέτος ο Στις πανηγυρικές εορταστικές θρησκευτικές εκδηλώσεις που θα γίνουν στην Καλαμπάκα στη μνήμη του Πολιούχου της Καλαμπάκας Αγίου Βησσαρίωνος θα παραβρεθεί φέτος ο Rating: 0

Στην Καλαμπάκα για τον εορτασμό του Αγ. Βησσαρίωνος ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Στην Καλαμπάκα για τον εορτασμό του Αγ. Βησσαρίωνος ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Στις πανηγυρικές εορταστικές θρησκευτικές εκδηλώσεις που θα γίνουν στην Καλαμπάκα στη μνήμη του Πολιούχου της Καλαμπάκας Αγίου Βησσαρίωνος θα παραβρεθεί φέτος ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.

Όπως μας ενημέρωσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ, ο οποίος είναι και Αντιπρόεδρος της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, είχε απευθύνει πρόσκληση στον Αρχιεπίσκοπο εδώ και αρκετά χρόνια, και με χαρά πληροφορήθηκε ότι φέτος ο κ. Ιερώνυμος θα μπορέσει να παραβρεθεί στην Καλαμπάκα στον εορτασμό του Πολιούχου μας.

Στην Καλαμπάκα θα βρεθεί σίγουρα για το διήμερο 14 και 15 Σεπτεμβρίου, ενώ περισσότερα για το πρόγραμμα του κ. Ιερωνύμου αναμένουμε με την επίσημη ανακοίνωση της Αρχιεπισκοπής.

tameteora.gr

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή