Στην Καλαμπάκα και φέτος ο Σύλλογος Τρικαλινών Ζωγράφων Reviewed by Momizat on . Ο Σύλλογος Τρικαλινών Ζωγράφων παρουσιάζει και φέτος τα έργα των μελών του στη 2η εικαστική έκθεση με τίτλο «στη σκιά των Μετεώρων» στην Καλαμπάκα από τις 6 μέχ Ο Σύλλογος Τρικαλινών Ζωγράφων παρουσιάζει και φέτος τα έργα των μελών του στη 2η εικαστική έκθεση με τίτλο «στη σκιά των Μετεώρων» στην Καλαμπάκα από τις 6 μέχ Rating: 0

Στην Καλαμπάκα και φέτος ο Σύλλογος Τρικαλινών Ζωγράφων

Στην Καλαμπάκα και φέτος ο Σύλλογος Τρικαλινών Ζωγράφων

Ο Σύλλογος Τρικαλινών Ζωγράφων παρουσιάζει και φέτος τα έργα των μελών του στη 2η εικαστική έκθεση με τίτλο «στη σκιά των Μετεώρων» στην Καλαμπάκα από τις 6 μέχρι 13 Ιουλίου 2014. Η έκθεση διοργανώνεται υπό την Αιγίδα του Δήμου Καλαμπάκας στην αίθουσα «Νίτσα Λιάπη» του 1ου Δημοτικού Σχολείου, όπως πέρυσι.

Η επιτυχία της περυσινής Έκθεσης, και η θετική ανταπόκριση των κατοίκων της Καλαμπάκας έκανε τους ζωγράφους του Συλλόγου και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο να αποφασίσουν να εκθέσουν και φέτος δείχνοντας έτσι ότι η Καλαμπάκα είναι μέσα στο ετήσιο καλλιτεχνικό τους πρόγραμμα και ότι επιθυμούν να καθιερωθεί και στη συνείδηση των κατοίκων της η ετήσια συμμετοχή τους στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης.

Όπως είναι γνωστό ο Σύλλογος Τρικαλινών Ζωγράφων έχει ως μέλη του καλλιτέχνες από όλους τους δήμους του νομού, οι οποίοι επιδίδονται σε όλων των ειδών τις εικαστικές δημιουργίες: ζωγραφική, αγιογραφία, ξυλογλυπτική, διακόσμηση και συνθέσεις με εξαιρετικά αποτελέσματα.

«Στη σκιά των Μετεώρων», λοιπόν, ακόμα μια φορά τριάντα τέσσερις (34) καλλιτέχνες (εκ των οποίων δέκα περίπου είναι δημότες Καλαμπάκας) θα εκθέσουν τις δημιουργίες τους, σε μια πόλη που από μόνη της αποτελεί έργο τέχνης της φύσης και χώρο έμπνευσης για τους δημιουργούς.

Τα εγκαίνια θα γίνουν την Κυριακή 6 Ιουλίου 2014 στις 20.00 και η Έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά 10.00 – 14.00 και 18.00 – 22.00

Συμμετέχουν :

Γαλάνη Μαρία

Γεωργούλας Απόστολος

Γραββάνη Χρυσή

Ζιάκα Μαρία

Θώδη Ρίτα

Ιωάννου Γεώργιος

Κακαγιάννη-Σαλέπη Ελένη

Κακλαμάνη-Βλάχου Λαμπρινή

Καλαμπάκα Βιβή

Κανέλλα Βιβή

Κανίνα Ζωή

Κανίνα-Βάκα Τζένη

Καραγγέλη Φανή

Καραλής Σπύρος

Κομπόλια Έφη

Κουγιάννου Βασιλική

Λιάπη Λιλίκα

Μαυρογιάννη-Νταλούκα Τασία

Μέος Ευάγγελος

Μπαλαμώτη-Τριανταφύλλου Ευγενία

Μπέλλου Κωνσταντίνα

Μπούρα Μαίρη

Μπουσδούκος Αναστάσιος

Νίκου Χρύσα

Ντάφου Φωτεινή

Ντούνα Βούλα

Παπαδημητρίου Γιούλη

Πέρκας Βασίλειος

Πετσογιάννη-Τουρίμπαμπα Ζωζώ

Ταμπρατζή Ελένη

Τάσιου Ελένη

Τσίκος Δημήτριος

Χασιώτη Ντίνα

Χρηστάκος Λεωνίδας

Για το ΔΣ του Συλλόγου Τρικαλινών Ζωγράφων

Η Πρόεδρος

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή