Στην Καλαμπάκα ο Κρις Σπύρου Reviewed by Momizat on . Στην Καλαμπάκα βρέθηκε πριν λίγες ημέρες ο Πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης και πρώην πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος της Πολιτείας Νιού Χαμσάιρ των ΗΠ Στην Καλαμπάκα βρέθηκε πριν λίγες ημέρες ο Πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης και πρώην πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος της Πολιτείας Νιού Χαμσάιρ των ΗΠ Rating: 0

Στην Καλαμπάκα ο Κρις Σπύρου

Στην Καλαμπάκα ο Κρις Σπύρου

Στην Καλαμπάκα βρέθηκε πριν λίγες ημέρες ο Πρόεδρος της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης και πρώην πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος της Πολιτείας Νιού Χαμσάιρ των ΗΠΑ κ. Κρις Σπύρου.

Ο κ. Σπύρου που κατάγεται από την Πορτή Καρδίτσας και διαπρέπει στην Αμερική με ένα πλούσιο βιογραφικό στις πλάτες του με ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις στην μακρυνή χώρα, δεν ξεχνά την πατρίδα του την Ελλάδα και τον τόπο καταγωγής του και πολύ συχνά επισκέπτεται το χωριό του αλλά και πολύ καλούς φίλους.

Ανάμεσα στους πολύ καλούς του φίλους στην Ελλάδα, είναι ο επιχειρηματίας από την Διάβα κ. Νίκος Αβραμόπουλος όπου με τον αδερφό του κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο και καλούς φίλους, παρέθεσαν στοκ. Κρις Σπύρου δείπνο στην ανανεωμένη ταβέρνα “Μαγκλάρας” της περιοχής μας.

* Οι φωτό ανοίγουν με δεξί κλικ σε νέα καρτέλαΟ κ. Σπύρου μας μίλησε για την φιλία που κρατά χρόνια με τον κ. Αβραμόπουλο και με την πρώτη ευκαιρία που βρίσκεται στην Ελλάδα τον συναντά.

Εμείς είχαμε την χαρά να φιλοξενηθούμε στην όμορφη παρεά και να γνωρίσουμε από κοντά τον κ. Σπύρου ο οποίος  μας μίλησε για την δραστηριότητα του στην Αμερική και την συμβολή του στις εξελίξεις της μεγάλης χώρας!

Η βραδιά κύλησε με πολύ κέφι και την περιποίση του κ. Γιάννη Πίσσα, νέου ιδιοκτήτη της παραδοσιακής μας ταβέρνας.
(Πηγή kalabakacity.gr)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή