Στην Καλομοίρα ο Μ. Ταμήλος Reviewed by Momizat on . Από το πολιτικό γραφείο του Ν. Ταμήλου εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο Τύπου: Στην Καλομοίρα της Καλαμπάκας παρέστη ο Βουλευτής της Ν.Δ. Μιχάλης Ταμήλος την Κυριακή Από το πολιτικό γραφείο του Ν. Ταμήλου εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο Τύπου: Στην Καλομοίρα της Καλαμπάκας παρέστη ο Βουλευτής της Ν.Δ. Μιχάλης Ταμήλος την Κυριακή Rating: 0

Στην Καλομοίρα ο Μ. Ταμήλος

Στην Καλομοίρα ο Μ. Ταμήλος

Από το πολιτικό γραφείο του Ν. Ταμήλου εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο Τύπου:

ΚΑΛΟΜΟΙΡΑ1Στην Καλομοίρα της Καλαμπάκας παρέστη ο Βουλευτής της Ν.Δ. Μιχάλης Ταμήλος την Κυριακή , για τα εγκαίνια του Πνευματικού Κέντρου και για την 2η γιορτή πίττας και γλυκού που οργάνωσε ο τοπικός λαογραφικός σύλλογος.
Το πνευματικό κέντρο θα στεγάζεται στην αίθουσα του δημοτικού σχολείου που δεν λειτουργεί πλέον, και εγκαινιάσθηκε από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ.κ. Σεραφείμ.
Στην πλατεία του οικισμού που ήταν κατάμεστη από κατοίκους αλλά και πολλούς επισκέπτες, διοργανώθηκε η 2η γιορτή πίττας και γλυκού από τις γυναίκες της Καλομοίρας και τον τοπικό λαογραφικό σύλλογο.  Τα εδέσματα ήταν καταπληκτικά και ευχαρίστησαν απόλυτα περισσότερους από τριακόσιους επισκέπτες.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή