«Στην καρδιά του αγροτικού κόσμου» ο Υπουργός Κώστας Σκρέκας Reviewed by Momizat on . Ο Υπουργός  Ανάπτυξης περιόδευσε σε χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας Θερμά υποδέχτηκαν τον Υπουργό  Ανάπτυξης   κ. Κώστα Σκρέκα οι κάτοικοι χωριών του Δήμου Φαρκαδόνα Ο Υπουργός  Ανάπτυξης περιόδευσε σε χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας Θερμά υποδέχτηκαν τον Υπουργό  Ανάπτυξης   κ. Κώστα Σκρέκα οι κάτοικοι χωριών του Δήμου Φαρκαδόνα Rating: 0

«Στην καρδιά του αγροτικού κόσμου» ο Υπουργός Κώστας Σκρέκας

«Στην καρδιά του αγροτικού κόσμου» ο Υπουργός Κώστας Σκρέκας
Ο Υπουργός  Ανάπτυξης περιόδευσε σε χωριά του Δήμου Φαρκαδόνας
Θερμά υποδέχτηκαν τον Υπουργό  Ανάπτυξης   κ. Κώστα Σκρέκα οι κάτοικοι χωριών του Δήμου Φαρκαδόνας. Κατά κύριο επάγγελμα αγρότες οι περισσότεροι εξ αυτών είδαν πραγματικά βελτίωση στην καθημερινότητά τους τελευταίους μήνες και αναγνωρίζουν τη συνεισφορά του Υπουργού κ. Κώστα Σκρέκα στην προώθηση σημαντικών έργων υποδομής για τον αγροτικό κόσμο από τη στιγμή που ορίστηκε σ’ αυτή τη θέση.   Ο κ. Κώστας Σκρέκας καίτοι ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιήσει μια και μόνο ομιλία και απλά να «περάσει» από τα υπόλοιπα χωριά, έκανε ομιλία σε όλα τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου. Ήταν τόσος ο συγκεντρωμένος κόσμος και τόση η πίεση από τους αγρότες να τον ακούσουν που ο ίδιος το έκανε με χαρά, σε Φανερωμένη, Νομή, Πετρόπορο κλπ..
Ο κ.  Κώστας Σκρέκας, αναφέρθηκε στις ενέργειές του ως Υπουργός Ανάπτυξης  «όπου υπέγραψε την προώθηση έργων που θα βελτιώσουν σημαντικά τις υποδομές και θα  δίνουν την δυνατότητα σε εσάς, τους αγρότες, να δουλέψετε υπό καλύτερες προϋποθέσεις, να έχετε εξασφαλισμένο νερό και να μπορείτε να κάνετε την καλύτερη και ποιοτικότερη παραγωγή».
faneromeni 4 (Medium) faneromeni 2 (Medium)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή