"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

7 C
Trikala

Στην κορυφή της Μοράβας ο Σ.Π.Ορ.Τ.

lafarm

Σχετικά άρθρα

sport

 

Από τη Κατάρα στο Δοκίμι. Μέσα από λασπωμένους δρόμους και μονοπάτια η νύχτα πέφτει μέχρι να δούμε τα φώτα της Καστανιάς στην άκρη του δάσους. Ομίχλες τυλίγουν τα χωριά του Ασπροποτάμου και εμείς περνάμε μέσα από τις καφετιές πεσμένες φτέρες ενώ η υγρασία ποτίζει τα ρούχα μας. Στο χιόνι το χτεσινό αναζητάμε της αρκούδας τα πατήματα.

Δυνατός άνεμος έρχεται από τον βοριά, γυμνές, αναριγούν στο πέρασμά του οι οξιές. Η Κιάτρα Μπράστα, το ρέμα της Σκληνιάσας, το κίτρινο του σφένδαμου, οι νωθρές κινήσεις της σαλαμάνδρας. Βαριές οι ανάσες μας στην ανηφόρα, κάτω από τον κώνο της Μοράβας. Είναι και αυτή η τούφα από οξιές λίγο πιο κάτω για να τρυπώνουμε αναζητώντας καταφύγιο από τα στοιχειά της φύσης. Παραδίπλα, η Τριγγία ντρέπεται για τη γύμνια της και κρύβει στα σύννεφα τις παγωμένες κορυφές της.

Εμφάνιση Morava2.jpg

Πως σωρεύονται οι αναμνήσεις χρόνο με τον χρόνο. Σαν τα φύλλα της οξιάς που πάνω τους πατάμε. Αφήνουμε πίσω μας φίλους αγαπημένους. Άλλες παρέες σχηματίζονται, νέες πατημασιές στα χνάρια των παλιών. Άλλες κουβέντες, άλλα θέματα απασχολούν τη σκέψη μας. Αλλάζουμε, συνέχεια αλλάζουμε, και μόνο το τοπίο παραμένει σταθερό, σημείο αναφοράς για τον μικρό, ελάχιστο κύκλο της ζωής μας.

Όχι, δεν είναι μελαγχολία ούτε αποχαιρετισμός στα όπλα, απλά κάποιες σκέψεις με αφορμή την ανάβαση της περασμένης Κυριακής στην κορυφή της Μοράβας.

 Τα νέα του Συλλόγου

 Την Κυριακή 17/1 κόβουμε  την πίτα στον Ελληνόπυργο Καρδίτσας, στις 11:00π.μ.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τις δραστηριότητες μας μπορείτε να πάρετε κάθε Παρασκευή στα γραφεία του Συλλόγου – Ομήρου 5 (κάτω από το ΚΑΠΗ) ή στο τηλέφωνο 24310 72077.
Πληροφορίες και υλικό μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του συλλόγου μας www.trikalasport.gr και στο facebook .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης