Στην κυκλοφορία ο οδικός άξονας Κανάλια – Αγ. Ακάκιος – Μορφοβούνι Reviewed by Momizat on . Ολοκληρώθηκε και δόθηκε στην κυκλοφορία ο οδικός άξονας Κανάλια – Αγ. Ακάκιος – Μορφοβούνι. Το έργο επισκέφθηκε κατά την αποπεράτωση του ο αντιπεριφερειάρχης Κα Ολοκληρώθηκε και δόθηκε στην κυκλοφορία ο οδικός άξονας Κανάλια – Αγ. Ακάκιος – Μορφοβούνι. Το έργο επισκέφθηκε κατά την αποπεράτωση του ο αντιπεριφερειάρχης Κα Rating: 0

Στην κυκλοφορία ο οδικός άξονας Κανάλια – Αγ. Ακάκιος – Μορφοβούνι

Στην κυκλοφορία ο οδικός άξονας Κανάλια – Αγ. Ακάκιος – Μορφοβούνι

Ολοκληρώθηκε και δόθηκε στην κυκλοφορία ο οδικός άξονας Κανάλια – Αγ. Ακάκιος – Μορφοβούνι. Το έργο επισκέφθηκε κατά την αποπεράτωση του ο αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος συνοδευόμενος από τη διευθύντρια τεχνικών έργων κ. Μαρία Τσέλιου. Ο κ. Τσιάκος ενημερώθηκε από τον ανάδοχο για την ολοκλήρωση του έργου καθώς και για τις δυσκολίες που προέκυψαν κατά την εκτέλεση της εργολαβίας και ιδιαίτερα για τις καθυστερήσεις που σημειώθηκαν στην πρόοδο των εργασιών εξαιτίας των αναγκαίων απαλλοτριώσεων. Επίσης ενημερώθηκε από την κ. Τσέλιου για τα στοιχεία του έργου. Ειδικότερα Το αντικείμενο της εργολαβίας περιελάμβανε την κατασκευή δύο οδικών τμημάτων συνολικού μήκους 10 χλμ.

Τα τμήματα αυτά είναι:
1. Η κύρια όδευση μήκους 7 χλμ που συνδέει τον οικισμό Καναλίων με την πρωτεύουσα επαρχιακή οδό Καρδίτσα-Λίμνη Πλαστήρα.
2. Η συνδετήρια οδός που θα συνδέει τον οικισμό Αγ, Ακάκιου με την κύρια όδευση μήκους 3 χλμ περίπου.
Το έργο που χρηματοδοτήθηκε από το ΕΑΠΝΑ μετά τις σχετικές παρατάσεις που δόθηκαν ολοκληρώθηκε πλήρως και εμπρόθεσμα.

Μετά την ενημέρωση ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε: «Ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε προς χρήση στους πολίτες ένα σημαντικό οδικό έργο. Ο άξονας Κανάλια – Αγ. Ακάκιος – Μορφοβούνι συνδέει την ευρύτερη περιοχή του Μουζακίου με τη λίμνη Πλαστήρα ένα δημοφιλή τουριστικό προορισμό. Ο εν λόγω οδικός άξονας ταυτόχρονα δημιουργεί τοπικά για τους κατοίκους των κοντινών οικισμών μια σημαντική όδευση που θα τους διευκολύνει στις καθημερινές μετακινήσεις τους.

Αξίζει να σημειώσουμε πως το έργο πήρε αρκετό χρόνο για να ολοκληρωθεί. Όμως όταν αναλάβαμε ως περιφερειακή αρχή τη διοίκηση, δώσαμε προτεραιότητα στην ολοκλήρωση του και πλέον έχουμε αυτό το ευχάριστο αποτέλεσμα. Εξάλλου τόσο ο περιφερειάρχης κ. Αγοραστός όσο και εμείς δίνουμε έμφαση στα έργα που προσθέτουν στην τοπική ανάπτυξη. Συνεχίζουμε να υλοποιούμε το έργο μας με συνέπεια και αποφασιστικότητα προς όφελος των πολιτών της Καρδίτσας».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή