Στην Κωσταντινούπολη η “ΤΡΙΚΚΗ” Reviewed by Momizat on . Την Κωνσταντινούλη επισκέφθηκαν τα Μέλη του  Κέντρου Χορού ΤΡΙΚKH.  Τα μέλη και φίλοι του συλλόγου για ένα τετραήμερο είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν , το Οικ Την Κωνσταντινούλη επισκέφθηκαν τα Μέλη του  Κέντρου Χορού ΤΡΙΚKH.  Τα μέλη και φίλοι του συλλόγου για ένα τετραήμερο είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν , το Οικ Rating: 0

Στην Κωσταντινούπολη η “ΤΡΙΚΚΗ”

Στην Κωσταντινούπολη η “ΤΡΙΚΚΗ”

Την Κωνσταντινούλη επισκέφθηκαν τα Μέλη του  Κέντρου Χορού ΤΡΙΚKH.  Τα μέλη και φίλοι του συλλόγου για ένα τετραήμερο είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν , το Οικουμενικό Πατριαρχείο, την μονή της Βλαχέρνας,το σύμβολο του Βυζαντίου Αγιά Σοφιά καθώς και το παλάτι Τοπ Καπί,το μπλε τζαμί και την σκεπαστή αγορά Καπαλί Τσαρτσί. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού οι εκδρομείς πραγματοποίησαν κρουαζιέρα στα στενά του Βοσπόρου, βραδινή έξοδο στην περιοχή του Ταξίμ και διασκέδασαν σε κέντρο με ανατολίτικους χορούς.

Σεμινάριο χορού θα πραγματοποιήσει η  “Τρίκκη”  την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου και ώρα 15:00 έως 20:00 .

Τα θέματα του σεμιναρίου είναι

1) Ρυθμικά και κινητικά μοτίβα των ελληνικών χορών (Θεωρητική προσέγγιση-Πρακτική εφαρμογή)

2) Χοροί του Ν.Σερρών

3) Χοροί Δυτικής Θεσσαλίας

Το σεμινάριο μπορούν να  παρακολουθήσουν  μέλη και φίλοι του συλλόγου,χορευτές,φοιτητές και όσοι ασχολούνται με τον χορό.

Νέο τμήμα παραδοσιακών χορών για ενήλικες ξεκινάει την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00-21:00.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή