Στην Λάρισα σήμερα ο κ. Σαμαράς, την Πέμπτη ο κ. Βενιζέλος Reviewed by Momizat on . Ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας το Σάββατο το απόγευμα στις έξι και μισή στο ξενοδοχείο Larissa Imperial, αφού σήμερα θα έχει κόψει την Ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας το Σάββατο το απόγευμα στις έξι και μισή στο ξενοδοχείο Larissa Imperial, αφού σήμερα θα έχει κόψει την Rating: 0

Στην Λάρισα σήμερα ο κ. Σαμαράς, την Πέμπτη ο κ. Βενιζέλος

0000000000000000000000000000000

Ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας το Σάββατο το απόγευμα στις έξι και μισή στο ξενοδοχείο Larissa Imperial, αφού σήμερα θα έχει κόψει την πίτα της Νέας Δημοκρατίας στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στη Συγγρού.Εκεί θα μεταφερθεί και το επιτελείο για την οργάνωση του προεκλογικού αγώνα, όμως ταυτόχρονα θα συνεχιστούν οι συσκέψεις και στο Μαξίμου, με στόχο να καταδειχθεί ότι το κυβερνητικό έργο δε σταματά λόγω πρόωρων εκλογών. Αυτό άλλωστε ήταν και το μήνυμα που είχε απευθύνει ο πρωθυπουργός στα μέλη της κυβέρνησης κατά το τελευταίο υπουργικό συμβούλιο. Δε θα υπάρξουν πάντως ανοιχτές προεκλογικές συγκεντρώσεις, τις οποίες δεν ευνοεί η εποχή.

000000000000000000000000000

Την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου θα επισκεφθεί τη Λάρισα όπου και θα μιλήσει σε πολιτική προεκλογική συγκέντρωση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος. Το ακριβές πρόγραμμα της περιοδείας του στη Θεσσαλία που θα αρχίσει από τη Λάρισα δεν ανακοινώθηκε ακόμα αλλά έγινε γνωστό ότι την επομένη ημέρα, Παρασκευή 9 Ιανουαρίου, θα περιοδεύσει διαδοχικά σε Βόλο, Τρίκαλα και Καρδίτσα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή