Στην λαϊκή της Φαρκαδόνας ο Ηλίας Βλαχογιάννης Reviewed by Momizat on . Την λαϊκή αγορά της Φαρκαδόνας επισκέφθηκε o Βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, ο οποίος συνομίλησε με παραγωγού Την λαϊκή αγορά της Φαρκαδόνας επισκέφθηκε o Βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, ο οποίος συνομίλησε με παραγωγού Rating: 0

Στην λαϊκή της Φαρκαδόνας ο Ηλίας Βλαχογιάννης

Vlaxogiannis
Την λαϊκή αγορά της Φαρκαδόνας επισκέφθηκε o Βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος Βουλευτής Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Ηλίας Βλαχογιάννης, ο οποίος συνομίλησε με παραγωγούς, μικροπωλητές και πολίτες.

Το κλίμα ήταν για άλλη μια φορά πολύ θετικό για τον κ. Βλαχογιάννη, που για κάποιους είναι ο ¨Νομάρχης των έργων”, για άλλους ο “δικός τους άνθρωπος” και για άλλους ο “φίλος Ηλίας”. Και όλα αυτά διότι υπάρχει μια σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσά τους, μια σχέση που χτίστηκε πάνω στην αλήθεια και όχι στην υποσχεσιολογία. Όπως ο ίδιος τονίζει “η σχέση αυτή δεν κλονίζεται, γιατί δεν έχω αλλάξει. Είμαι ο ίδιος που ήμουνα. Δεν έχω πει ψέματα, δεν έταξα, δεν υποσχέθηκα πράγματα που δεν μπορούσα να κάνω”.

Vlaxogiannis

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή