Στην Μελούνα, τρακτέρ από Τύρναβο και Ελασσόνα Reviewed by Momizat on . Οι αγρότες του Τυρνάβου, του Αργυροπουλίου και του Δαμασίου άνοιξαν σήμερα το χορό των κινητοποιήσεων των Θεσσαλών αγροτών. Οι αγρότες της ευρύτερης περιοχής το Οι αγρότες του Τυρνάβου, του Αργυροπουλίου και του Δαμασίου άνοιξαν σήμερα το χορό των κινητοποιήσεων των Θεσσαλών αγροτών. Οι αγρότες της ευρύτερης περιοχής το Rating: 0

Στην Μελούνα, τρακτέρ από Τύρναβο και Ελασσόνα

Στην Μελούνα, τρακτέρ από Τύρναβο και Ελασσόνα

Οι αγρότες του Τυρνάβου, του Αργυροπουλίου και του Δαμασίου άνοιξαν σήμερα το χορό των κινητοποιήσεων των Θεσσαλών αγροτών.

Οι αγρότες της ευρύτερης περιοχής του κάμπου του Τυρνάβου με την συμμετοχή συναδέλφων τους από την Ελασσόνας παρέταξαν τα τρακτέρ τους στον κόμβο Αργυροπουλίου, χαμηλά της Μελούνας, χωρίς ωστόσο να διακοπεί η κυκλοφορία στην εθνική οδό  Λάρισας – Κοζάνης.

Η κινητοποίηση άρχισε στις 11 το πρωί στον Τύρναβο στο χώρο της Τούμπας και στο Αργυροπούλι στην πλατεία του χωριού και στη συνέχεια έγινε κομβόι προς τον κόμβο Αργυροπουλίου. Οι αγρότες του Δαμασίου έκαναν προσυγκέντρωση στην πλατεία και στη συνέχεια παρέταξαν τα τρακτέρ τους στη διασταύρωση Δαμασίου με την παλαιά εθνική οδό Τυρνάβου –Ελασσόνας.

Δυναμικό παρών στην πρώτη κινητοποίηση έδωσε η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Λάρισας με επικεφαλής τον Ρίζο Μαρούδα στηρίζοντας έμπρακτα έτσι τις δυναμικές κινητοποιήσεις των αγροτών της πρώην επαρχίας Τυρνάβου.

Οι αγρότες απαιτούν κατάργηση της φορολογίας στο κρασί ενώ αντιδρούν στα εξοντωτικά, όπως τα χαρακτηρίζουν μέτρα για τους μικρομεσαίους αγρότες που περιλαμβάνονται στο τρίτο μνημόνιο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή