Στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής ομάδες του ΤΕΙ Λάρισας Reviewed by Momizat on . Με ιδιαίτερη επιτυχία έλαβαν μέρος στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτική, οι ομάδες της περιοχής Λάρισας. Οι ομάδες είχαν πρωτιές σε όλες τις ηλικι Με ιδιαίτερη επιτυχία έλαβαν μέρος στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτική, οι ομάδες της περιοχής Λάρισας. Οι ομάδες είχαν πρωτιές σε όλες τις ηλικι Rating: 0

Στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής ομάδες του ΤΕΙ Λάρισας

Στην Παγκόσμια Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής ομάδες του ΤΕΙ Λάρισας

Με ιδιαίτερη επιτυχία έλαβαν μέρος στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτική, οι ομάδες της περιοχής Λάρισας.

Οι ομάδες είχαν πρωτιές σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες:

Στην κατηγορία Γυμνασίου η ομάδα του ΤΕΙ Λάρισας «Χαλασμένα Κουμπιά (μαθητές:Βαγγέλης Μπλάνας, Νίκος Καλύβας, Κώστας Σβάρνας ) κατέλαβε την πρώτη θέση, ενώ στην κατηγορία Δημοτικού η ομάδα του ΤΕΙ Λάρισας  “RobotKids”(μαθητές:Καραπιδάκης Γιώργος, Ζαγκανάς Ανάργυρος, Αγναντής Απόστολος), κατέλαβε την δεύτερη θέση!

Και οι δύο ομάδες προκρίθηκαν στην Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο στην Ολυμπιακή πόλη του Σότσι, Ρωσία,

Τις ομάδες του ΤΕΙ Λάρισας προπονούσαν αντίστοιχα οι εκπαιδευτικοί Πολυξένη Κουτσίκου και Μπαράς Γιάννης.

tei omada robotiki 2

Όμως οι επιτυχίες δεν σταμάτησαν εδώ: H ομάδα του 2ου ΕΠΑΛ Λάρισας BCSRobots με μαθητές τους Βασίλη Πετρούλη , Χριστόφορο Κωστή , Τσιλίκη Στέφανο και προπονητή τον Αβραάμ Ζιώγα, κατέλαβε την τρίτη θέση (σε ισοβαθμία και διαφορά ενός δευτερολέπτου από την δεύτερη ομάδα)!

Επίσης διακρίθηκαν ιδιαίτερα στο διαγωνισμό και η ομάδα του 7ου Γυμνασίου με Λυκειακές Τάξεις (κατηγορία Λυκείου) με μαθητές τους Πλακιάς Γιώργος, Ριζούλης Σόλων, Παναγιώτης Παναγιώτου, με προπονητή τον Δημοβέλη Πέτρο, η ομάδα «Προμηθέας» του 3ου Δημοτικού Αμπελώνα (κατηγορία OPEN) με μαθητές τους  Κοκκαλάρα Κερασία, Παρασκευή Σιώκου, Λάζαρος Χιουσκα, Νίκος Πόρατ, Φράνκο Σέχου και προπονητή τον Γιάννη Μπαρά, και οι ομάδες τους ΤΕΙ Λάρισας “Therobotgirls” (Παπατριαντραφύλλου Στεφανία, Κουμπαρά Μαρία και Κακαδιάρη Μαρία) κατηγορία Δημοτικού, η ομάδα Ακαταμάχητοι (Μαντζιαρης Ζήσης, Ζήκος Βαγγέλης, Κακαδιάρη Αθανασία) κατηγορία Δημοτικού, και η ομάδα «Curiosity” (με μαθητές Κωσνταντινίδης Δημήτρης και Παράφορος Χρήστος) κατηγορία Γυμνασίου, με προπονητές τους Πολυξένη Κουτσίκου και Μπαρά Γιάννη.

Πηγή: onlarissa.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή