"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.7 C
Trikala

Στην πρώτη γραμμή ο Κώστας Σκρέκας στην παρουσίαση του Κυβερνητικού Προγράμματος από τον Κυριάκο Μητσοτάκη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στην παρουσίαση του Κυβερνητικού Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας από τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο του κόμματος, Κυριάκο Μητσοτάκη παρευρέθηκε ο Υπουργός Περιβάλλοντος κι Ενέργειας και βουλευτής Τρικάλων, Κώστας Σκρέκας, το απόγευμα της Τετάρτης, 26 Απριλίου, στο Αμφιθέατρο «Ελληνικός Κόσμος» στην Αθήνα.

Ο Πρωθυπουργός παρουσίασε τους πέντε κεντρικούς άξονες του κυβερνητικού προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας: Την παραγωγική Ελλάδα, την Κοινωνική Ελλάδα, την Ψηφιακή- Πράσινη Ελλάδα, τη Δίκαιη Ελλάδα και την Ισχυρή Ελλάδα.

Αμέσως μετά το τέλος της πολύ πετυχημένης εκδήλωσης, ο Τρικαλινός Υπουργός Περιβάλλοντος κι Ενέργειας και υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων, Κώστας Σκρέκας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη οδηγεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια την Ελλάδα στην προκοπή και την ανάπτυξη, με δικαιοσύνη για όλους. Η δουλειά που έχουμε κάνει στην Κυβέρνηση, έκανε δυνατή την εκπόνηση ενός φιλόδοξου, αλλά και ρεαλιστικού κυβερνητικού προγράμματος για την επόμενη τετραετία. Είμαι υπερήφανος που συνετέλεσα στην μεγάλη εθνική προσπάθεια της περιόδου 2019- 2023. Με τη στήριξη των πολιτών, προχωρούμε σταθερά, τολμηρά, μπροστά και την επόμενη τετραετία με Κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Με τη νίκη!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης